1. HABERLER

  2. Meydan Işıl Işıl Oldu

Meydan Işıl Işıl Oldu

Ereğli Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Devlet Bahçeli Meydanı’nda ışıklandırma çalışmaları da tamamlandı. Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Devlet Bahçeli Meydanı’nda ışıklandırma çalışmaları da tamamlandı.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından daha önce yapılan meydan düzenleme çalışmalarına ek olarak belediyenin elektrik elektronik birimi tarafından gerçekleştirilen aydınlatmalar ile Ulu Cami önünde bulunan Devlet Bahçeli meydanı ayrı bir güzellik kazandı.

Araç trafiğine kapatılan ve yayalar için düzenlemeler yapılan Devlet Bahçeli meydanı taş ve bordür döşemeleri, yeşillendirme çalışmalarının ardından aydınlatma ve ışıklandırma çalışmaları da tamamlandı. Yapılan çalışmalar ile gecede ayrı bir görünüm kazanan meydanın tamamlandıktan sonra çok daha güzel olacağı görüşünü savunan Ereğli halkı, Başkan Oprukçu’ya teşekkür ettiler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise seçim çalışmalarının yanı sıra kentin ihtiyaçlarına da cevap verilmeye devam ettiğini ifade ederek, “Tarihi Ulu Cami ve Rüstempaşa Kervansarayı’nın hemen önünde yer alan Devlet Bahçeli Meydanı bölgeye ayrı bir güzellik ve kimlik katmıştır. Burasının daha bir sene önceye kadar ne durumda olduğunu, hem bölge esnafı, hem de Ereğli halkının tamamı çok yakından biliyordu. Biz onlarca yıldır her seçim döneminde yapılacaklar listesinde yer alan ve yapılması da gereken bir çalışmayı yapma iradesi ve cesaretini göstererek Ereğli’ye bir eser kazandırmış olduk. Hem bir harabe ortadan kalktı, hem de Ereğli bir meydan kazandı. Ancak bazı arkadaşlar sırf siyaset olsun diyerek bu çalışmaya karşı çıkıyorlar. Ancak Ereğli halkı kimin ne hizmette bulunduğunu ve bundan sonrada nasıl hizmetler üretebileceğini çok iyi biliyor. Biz önümüzdeki dönemde yepyeni hizmetlerle Ereğli’ye ve halkımıza hizmet üretmeye, sorunları bitirmeye ve İl Ereğli’yi oluşturmaya devam edeceğiz. Ulu Camimizin önündeki bu muhteşem meydanın ışıklandırma çalışmaları da tamamlandı. Bu meydandan sonra bölge ve uzun çarşı için düşündüğümüz projeleri de önümüzdeki dönem tamamlayarak projenin nihayete ermesine vesile olacağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.