1. HABERLER

  2. Ereğli’de Çaldılar, Antalya’da Cinayet olayı ve Ankara’da Yakalandılar

Ereğli’de Çaldılar, Antalya’da Cinayet olayı ve Ankara’da Yakalandılar

Haklarında Yakalama Kararı Bulunan İki Zanlı Gözaltındaİlçemiz Ereğli’de jandarma ve Polis bölgesinde 9 Ayrı evde hırsızlık olayına karıştıkları,...

A+A-

Haklarında Yakalama Kararı Bulunan İki Zanlı Gözaltında

İlçemiz Ereğli’de jandarma ve Polis bölgesinde 9 Ayrı evde hırsızlık olayına karıştıkları, Pırlanta çeşitli elektronik eşya ve bir evden çaldıkları Tabanca ve Av Tüfeği ile kaçtıkları ve haklarında yakalama kararları olan B.K. ve U.Ş. Ankara’da yapılan operasyon ile gözaltına alındı.

30 Ekim salı günü;Ereğli Jandarma ve Ereğli Polis Ekipleri ve Ankara Emniyet Müdürlüğü, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan 2 ayrı özel ekibin yaptığı operasyonla, Ereğli’de birden çok evde hırsızlık olayına karıştıkları ve haklarında yakalama kararları olan B.K. ve U.Ş. Ankara ‘da gözaltına alındı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 9 gün önce geçtiğimiz hafta falezlerin üstünde cesedi bulunan bir kişinin ölümüyle ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 22 Eylül saat 09.30 sıralarında Gazipaşa’nın Koru Mahallesinde Denizyüzü mevkiindeki falezlerde kimlik bilgileri daha sonra tespit edilen G.G’yi silahla öldürülmüş olarak bulmuştu.

Olayla ilgili Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekiplerin çalışmaları sonucunda, G.G’nin Ankara’dan arkadaşları B.K ve U.Ş. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Dün Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa yapılan operasyonla B.K. ve U.Ş. gözaltına alındı.

Ayrıca zanlıların Ankara’da birden fazla silahla yaralama, gasp, hırsızlık ve oto hırsızlığı, Ereğli’de birden çok evden hırsızlık ve Gazipaşa ilçesinde evden hırsızlık olaylarına karıştıkları ve haklarında yakalama kararlarının olduğu tespit edildi.

Zanlıların olayda kullandıkları ve Ereğli ilçesi Atakent Mahallesinde bulunan adreslerinde girdikleri bir evden çaldıkları tespit edilen tabanca, yine hırsızlık olaylarında çaldıkları bir adet tüfek ve çok sayıda eşya ele geçirildi. Zanlıların sorguları ise çok yönlü olarak devam etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.