1. HABERLER

  2. EREĞLİ’DE EV ALEV ALEV YANDI

EREĞLİ’DE EV ALEV ALEV YANDI

 Ziya Gökalp Mahallesi Medaş arkası mehtap sokakta Durmuş Ali Akay’a ait evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.Sabah saatlerinde meydana...

A+A-

 

Ziya Gökalp Mahallesi Medaş arkası mehtap sokakta Durmuş Ali Akay’a ait evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Sabah saatlerinde meydana gelen ikamet yangınında ikamet sahibi Durmuş Ali Akay ve eşi Makbule Akay’ın evde Olmadığı anda çıkan yangında 3 çocuklu Akay  Ailesinin Küçük oğlu Hasan Akay’ın 10 Kasım Proğramı nedeni ile okulundaki Proğrama katılmak üzere okuluna giden evin küçük çocuğu ise belkide  olabilecek bir faciadan kurtuldu çünkü küçük çocuk kahvaltısını yaparak okuluna gitmişti.

Çevredeki komşuların çabaları yangını söndürmeye yetmeyinci itfaiiyeyi arayan komşular var güçleri ile itfaiye erlerine eşlik ederek  can siperhane yardım ettilersede yangını söndürmek te oldukça zorlandılar, evine gelen Baba Durmuş Ali ve Anne Makbule Akay evin durumunu görünce fenalık geçirdi.

Polis ekipeleri ise çevrede güvenlik önlemi alırken, fenalaşan Anne için polis ekipleri 112 sağlık ekibi çağırdı,Anne Makbule  Akay   ise olay yerine çağrılan Ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Evin  Küçük çocuğu Hasan Akay ise Okulunda evlerinin yandığını arkadaşlarından haber alması ile eve gelen Hasan Babasını bir yetişkin gibi teselli  ederek baba sakın ağlama gibi sözleri ile sürekli uyarması ise gözlerden kaçmadı,küçük çocuğu ise yangın yerindeki görevli polis memurları teselli etti.

Çobanlık yapan Dar gelirli Akay Ailesinin evinde  çıkan bu ev yangını komşularında ve çevre sakinlerinde üzüntüye neden oldu. itfaiye ise söndürme çalışmasını tamamlamasının ardından ev ise kullanılamaz hale gelirken evde büyük oranda hasar oluştu.

Polis ve İtfaiye ekipleri ise çıkan bu ikamet yangının çıkış nedeni ile soruşturma başlatırken Ev sahibi Durmuş Ali Akay ise, neylikle yaptım ben bu evi diye kara kara düşünmeye başladı.

Bizler de Metro Tv olarak bu üzücü olayı yaşayan Akay Ailesine geçmiş olsun diyor ve Kaymakamlığın ve Ereğli Belediyesinin  Akay Ailesini gerekeni bir an önce yapacağını ümit ediyor ve yardım sever Ereğli halkını bu konuda göreve davet ediyoruz.

 

 

Snapshot004Snapshot006Snapshot030Snapshot013Snapshot012Snapshot014

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.