1. HABERLER

  2. Ereğli’de Karne Heycanı

Ereğli’de Karne Heycanı

2013 -2014 Eğitim öğretim yılı sömestr tatili buğün başladı.Acısı ile tatlısı  kar, kış derken  tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Ereğli'de...

A+A-

2013 -2014 Eğitim öğretim yılı sömestr tatili buğün başladı.Acısı ile tatlısı  kar, kış derken  tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Ereğli'de de yarı yıl tatili alınan karne sevinciyle başlerken İlçemiz okullarından Nisan Yağmurları ilkokulunda düzenlenen törende ise minikler karne heycanı yaşadı.

Ereğli'de ise 28 bin 400 öğrenci karne  aldı.

 

Törene Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Milli Eğitim Müdür V. Fuat Gündoğdu ile öğrenci  velileri katıldı. Karne dağıtım töreninde  konuşma yapan Okul Müdürü Bekir Meral , “Okulumuzun ilk yılında çalıştık, inandık ve büyük bir başarı yakaladık. Bu başarının yakalanmasında en büyük mimarlar hiç kuşkusuz ki velilerimiz ve öğretmenlerimiz oldu dedi.

 

Meral yarıyıl tatilinin öğrencilerin dinleneceği bir dönem olduğunun altını çizerek bu tatilin hem dinlenme hem de kitap okuma ve ders çalışması ile değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise “öğrencilerimize başarılar diliyorum. Onlar geleceğimiz için önem taşıyor. Okullarında başarılı olan öğrencilerimizi de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, öğrencilerin karne heyecanını paylaştıklarını vurguladı ve eğitimin ciddi bir iş olduğunu ve çocukların kapasitesi ne ise ona göre çalışma programı verilmesi gerektiğini söyledi. Erden ayrıca çocukların gelişmesi ve yetişmesinde öğretmenlere ne kadar iş düşüyorsa velilere de aynı oranda iş düştüğünü söyledi.

Erden’in konuşmasının ardından öğrenciler ise aldıkları karneleri ile karne sevincini yaşadılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.