1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Korkutan Büyük Yangın
Ereğli’de Korkutan Büyük Yangın

Ereğli’de Korkutan Büyük Yangın

Ereğli’de Mahrukatılar Sitesi’nde meydana gelen yangında bir işyerinde çıkan yangın sonucu kelıp keresteleri cayır cayır yanarken, İş yerinde büyük çapta maddi hasara neden oldu.

A+A-

Ereğli’de Mahrukatılar Sitesi’nde meydana gelen yangında bir işyerinde çıkan yangın sonucu kalıp keresteleri cayır cayır yanarken, İş yerinde büyük çapta maddi hasara neden oldu. Yangın 4 saatlik çalışma sonrasında söndürüldü.

Yangın, 03,30 sıralarında Talatpaşa Mahallesi Mahrukatcılar çarşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre olay İş adamı Halil Ercan’a ait olduğu öğrenilen ve inşaat çalışmasında kullanılacak olan Kereste kalıpları henüz nedeni belli olmayan yangın da alev alev yandı. Sabaha karşı meydana gelen yangın da Alevler hızla yükselmesi üzerini durumu fark eden çevredekiler, itfaiye ekiplerine haber verdi.  İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesine rağmen iki ayrı işyerine de kısmen sıçrayan yangın, Ekiplerin yoğun çaba ve gayretleri sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. İş yerinde çıkan yangın da soğutma çalışmaları gün ağarıncaya kadar sürdü.  Bu yangında Ereğli İtfaiye Müdürü Coşkun Gülsoy ve ekibi söndürme çalışmasında adeta gözünü budaktan esirgemeyerek büyük gayret ve mücadele gösterdiği görülürken, Bir itfaiye eri ise hafif şekilde yaralandı.

Yine Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzun’da yangın mahalline şafak vakti bizzat gelerek incelemelerde bulunduğu görüldü. Ereğli itfaiyesi istirahatli olan ekibiyle birlikte tam kadro yangına müdahale ederken yine, Ereğli Şeker fabrikası ve Aziziye Mahallesinden gelen takviye itfaiye ekipleri de destek verdi. Yaklaşık 300 Bin TL. Zarara neden olan yangın 4 saat sonra söndürüldü, Bu yangının sevindirici tarafı ise her hangi bir can kaybının olmaması oldu. İtfaiye yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmasını sürdürüyor.

İş adamı Halil Ercan’a geçmiş olsun diyoruz.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.