1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE POLİS HAFTASI KUTLANDI
EREĞLİ’DE POLİS HAFTASI KUTLANDI

EREĞLİ’DE POLİS HAFTASI KUTLANDI

Ereğli'de Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıl Dönümü kutlandı.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde, 10 Nisan Polis Haftası Kutlamaları kapsamında, Ereğli'de Atatürk Anıt meydanında, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıl dönümü düzenlenen program ile kutlandı.

Ereğli ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıl dönümünde, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ereğli POMEM tarafından düzenlenen program dahilinde kutlandı. Etkinlikler kapsamında, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve POMEM Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Ardından, saygı duruşu ve okunan istiklal marşıyla devam eden programın ardından ise Kutlamalar dahilinde, Ereğli Meydanbaşı şehitliğinde şehitlerimizin mezarları Ereğli Emniyet Müdürü Selçuk Muğdatoğlu ve Ereğli POMEM Müdürü Ahmet Kasap tarafından ziyaret edilerek, okunan duanın sonrasında karanfiller bırakıldı. Program, şehitlik ziyaretinin ardından sona erdi.

Kutlama programına, Ereğli Emniyet Müdürü Selçuk Muğdatoğlu, Ereğli POMEM Müdürü Ahmet Kasap, Ereğli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan ve Emniyet mensupları katıldı.

1-582.jpg-211.jpg0-046.jpg1-583.jpg2-585.jpg3-457.jpg22-017.jpg33-007.jpgs-006.jpgss-006.jpg4-371.jpgsss-001.jpgsssss.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.