1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Milletvekili Halil Etyemez: 14 Mayıs’ta İstiklal ve İstikbalimize Sahip Çıkacağız
Milletvekili Halil Etyemez: 14 Mayıs’ta İstiklal ve İstikbalimize Sahip Çıkacağız

Milletvekili Halil Etyemez: 14 Mayıs’ta İstiklal ve İstikbalimize Sahip Çıkacağız

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

A+A-

Konya Milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve AK Parti’mizi birinci parti olarak sandıktan çıkaracağız. Elbirliğiyle istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimiz ve teşkilatımızla beraber hareket ederek ülkemize ve Konya’mıza güzel hizmetlerin gelmesi için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan AK Parti’nin adaylarının Konya ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Halil Etyemez, milletvekili adaylarına millete hizmet yolunda üstün muvaffakiyetler diledi.
Konya’ya güzel hizmetlerin gelmesi için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Halil Etyemez, “Türkiye, Türkiye Yüzyılı’nın şafağındadır. İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve AK Parti’mizi birinci parti olarak sandıktan çıkaracağız. 14 Mayıs’ta elbirliğiyle istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkacağız. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimiz ve teşkilatımızla beraber hareket ederek ülkemize ve Konya’mıza güzel hizmetlerin gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Milletimizin hizmetkarı olma anlayışı ile gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Konya’mız için, ülkemiz için durmak yok yola devam diyoruz.” dedi. 
Milletvekilli olarak kendilerini destekleyen herkese ayrı ayrı teşekkür eden Etyemez, “Geçtiğimiz süreçte bizlere güvenerek Konya’mıza ve ülkemize hizmet etme noktasında görevlendiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, birlikte çalıştığımız il başkanımıza, kıymetli milletvekillerimize, il yönetim kurulu üyelerimize, değerli ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, il ve ilçe kadın kolları ile gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine, sandık başkanlarımıza ve sandık yönetimlerine, bizlere her daim destek olan muhtarlarımıza, STK ve oda başkanları ile yönetimlerine, şehrimizin değerli basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin dört bir yanında AK Parti davasını omuzlayan ülkesi, milleti ve istikbali için koşturan kıymetli kardeşlerimin her birine gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

halil-etyemez-015.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.