1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Silahlar Konuştu; 3 Yaralı
Ereğli’de Silahlar Konuştu; 3 Yaralı

Ereğli’de Silahlar Konuştu; 3 Yaralı

4 KİŞİ KARAMAN'DA GÖZALTINA ALINDI 

A+A-

Ereğli ilçesinde kimliği belirlenemeyen  4 kişinin, silahlı saldırısı sonucu Uzman Onbaşı Erhan Yücael (25) ve akrabası Yusuf Işıklı (23) hayatını kaybetti, yoldan geçen Fatih Öksüz  de (39) bacağından yaralandı. Kaçan 4 saldırgan ise Karaman'da polis tarafından yakalandı. 

Olay, saat 16.00  sıralarında Selçuklu Mahallesi'nde  Öğretmen Addurrahim Sokakta meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen 4 kişi,  Uzman Onbaşı Erhan Yücael ile yanındaki arkabası Yusuf Işıklı'nın üzerine tabancayla ateş açtı. Saldırıda Yücael göğsünden,  Işıklı sol kolu ve koltuk altından yaralandı. O sırada arkadaşlarıyla birlikte yoldan geçen güvenlik kamera tamircisi Fatih Öksüz, bacağından yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsüne 3 mermi isabet eden Yücael ile Işıklı, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Öksüz'ün de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Yaşamını yitiren Uzman Onbaşı Erhan Yücael'in Ankara'da görev yaptığı ve yaklaşık  3 ay önce düğün yaptığı ve nikah  içinde belediyeye müracaat etmek üzerede izinli olarak memleketi Ereğli'ye geldiği öğrenildi.   

4 KİŞİ KARAMAN'DA GÖZALTINA ALINDI 

Saldırının arka plakası sökülmüş bir otomobille kaçan 4 kişi  ise Karaman'da polis tarafından gözaltına alındı. Saldırının  alacak- verecek meselesi nedeniyle gerçekleştiği üzerinde duruluyor. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.