1. HABERLER

  2. Ereğli’de Sonbahar Temizliği

Ereğli’de Sonbahar Temizliği

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri normal temizlik hizmetleri dışında Ereğli genelinde Sonbahar temizliğini de sürdürüyor.Havaların...

A+A-

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri normal temizlik hizmetleri dışında Ereğli genelinde Sonbahar temizliğini de sürdürüyor.

Havaların soğumasıyla birlikte kuruyan ağaç yaprakları ve otların kent genelinde ortaya çıkardığı kirlilik Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından gideriliyor. Ekipler, periyodik olarak yürüttükleri temizlik çalışmalarına ek olarak ilçe genelinde sonbahar temizliği çalışmalarını da yürütüyor.

Ereğli'de Sonbahar TemizliğiTemizlik İşleri ekiplerinin kentin ana arterlerinde yürüttüğü kaldırım ve yol temizleme çalışmalarının haricinde tüm mahalle ve sokak aralarına da ulaşan genel temizlik çalışmaları vatandaşı da oldukça memnun ediyor.

Ağaç yapraklarının dökülmesi  ile başlayan kirliliğin giderilmesinin yanı sıra, sararan otların da her hangi bir tehlikeye meydan vermemesi amacıyla sürdürülen sonbahar temizlik çalışmaları kademeli olarak mahalle ve sokaklar ile kentin genelinde bulunan mezarlıklarda da devam ediyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, her mevsimin güzel yaşandığı Ereğli’de havaların soğuması ile birlikte başlayan yaprakların dökülmesi ile oluşan kirliliğinde önlemini aldıklarını ifade ederek, “Şu anda temizlik hizmeti veren ekiplerimiz, günlük programlar halinde sürdürdükleri periyodik temizlik hizmetlerinin dışında, sonbaharla birlikte başlayan kirliliğinde ortadan kaldırılması için mesai harcıyorlar. Daha güzel ve temiz bir Ereğli için halkımızla birlikte bu çalışmalara destek vermeliyiz. Ağaç gazellerinin rüzgarla savrularak cadde, sokak ve mahallelerimizde oluşturduğu kirliliği gidermek bir Ereğli sevdalısı olarak hepimizin görevi. Biz belediye olarak başlattığımız sonbahar temizliğini sürdüreceğiz, buna katkı veren tüm vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.