1. HABERLER

  2. Ereğli’de Tavaş Yem Hizmete Açıldı

Ereğli’de Tavaş Yem Hizmete Açıldı

İlçemiz Ereğli’de Yem sektörü alanında faliyet yapacak olan Yeni bir işyeri hizmete açıldı.1979 Yılında Adana’da yem üretmeye başlayan Tavaş Yem...

A+A-

İlçemiz Ereğli’de Yem sektörü alanında faliyet yapacak olan Yeni bir işyeri hizmete açıldı.

1979 Yılında Adana’da yem üretmeye başlayan Tavaş Yem San. Tic. A.Ş Türkiye’de ki ilk şubesini Ereğli’ye açarak büyük bir yatırım yaptı.

Türkiye’nin ilk uluslar arası kalite ve güvence belgesini alan yem fabrikası olma özelliği ile isminden bir hayli söz ettiren Tavaş bugün yoğun bir katılım ile Ereğlili çiftçilerin hizmetine açıldı. Açılış programına Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 22 ve 23. Dönem AK Parti Milletvekili Vahit Kirişçi Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin Baydar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan Soylu, Tavaş Yem San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erel ve çiftçiler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Tavaş Yem San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erel Tavaş’ta üretim anlayışının tamamen bilimsel çalışma, araştırma, verimlilik ve performansa bağlı olduğunu söyledi. Tavaş Yem Fabrikasının 25 bin metrekare arsa üzerine inşa edildiğini belirten Erel, yıllık 200 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını kaydettiği konuşmasında Türkiye’de ilk şubesini tarım ve hayvancılık açısından önemli bir potansiyele sahip olan Ereğli’ye açmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Erel, şubenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Ereğli’nin tarım ve hayvancılıktan önemli bir potansiyeli yakaladığını ve Türkiye’de bir cazibe merkezi haline geldiğini söyleyerek, buna bağlı olarak Türkiye’de en çok günlük süt üretiminin Ereğli’de yapıldığını dile getirdi. Ereğli’nin bu ve bu tarz işletmelere ihtiyacı olduğunu anımsatan Özgüven, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Tavaş Yem San. Tic. A.Ş’den Ereğli’ye bir fabrika kurmasını beklediklerini anımsattı.

22 ve 23. Dönem AK Parti Milletvekili Vahit Kirişçi ise Tavaş Yem’in sektörde bir marka olduğunu belirterek, ilk şubeyi Ereğli’ye açtıklarını, ikinci şubelerini ise Konya Merkeze açarak Türkiye’de 50 şubeyi yakalamayı hedeflediklerini belirtti. Konuşmasında işyerlerinin açılışında kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve hayvan yetiştiricilerine teşekkür eden Kirişçi, işletmeninin hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmalardan sonra yapılan duanın ardından işyeri Ereğlili hayvan yetiştiricilerinin hizmetine açıldı.

Bizler de sahiplerine Hayırlı Olsun diyor, Bol kazançlar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.