1. HABERLER

  2. Özgüven, “Ekiplerimize Teşekkür Ediyorum”

Özgüven, “Ekiplerimize Teşekkür Ediyorum”

Ereğli’de önceki gün akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden sağanak yağış nedeniyle Ereğli Belediyesi Ekipleri vatandaşların zor durumda...

A+A-

Ereğli’de önceki gün akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden sağanak yağış nedeniyle Ereğli Belediyesi Ekipleri vatandaşların zor durumda kalmaması için seferber oldular.

Hemen hemen her yıl özellikle altgeçitlerde yaşanan sıkıntıların bu yıl yaşanmaması için Belediye Ekipleri tedbirlerini erken aldı. Sürücüleri ve vatandaşları uyararak dikkatli olmaları konusunda uyaran Belediye Ekipleri sağanak yağışın ardından sıkıntılı bölgelerde incelemelerde bulundu.

Gece geç saatlere kadar süren çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Belediye, KOSKİ ve İtfaiye Ekiplerimiz sağanak yağışta halkımızın sıkıntı yaşamamaları için yoğun bir çalışma gayreti içerisinde oldular. Sağanak yağış öncesi gerekli tedbirleri alarak, vatandaşımızın zor durumda kalmalarına fırsat vermediler. Özverili ve duyarlı çalışmalarından dolayı tüm Ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bu arada özellikle sosyal medyada yer alan geçmiş dönemlerde çekilen resimlerin servis edilerek yeni yaşanmış gibi gösterilmesine halkımızın itibar etmemesini istiyoruz. Biz ekibimizle bu şehre hizmete talip olduk ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.