1. HABERLER

  2. Ereğli’de Vergi Haftası Etkinlikleri Başladı

Ereğli’de Vergi Haftası Etkinlikleri Başladı

 İlçemiz Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü Tarafından Vergi Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında, Atatürk Anıtına çelenk koyma Proğramı düzenlendi....

A+A-

 İlçemiz Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü Tarafından Vergi Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında, Atatürk Anıtına çelenk koyma Proğramı düzenlendi. Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü yetkilileri Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’i makamında ziyaret etti.

Dün sabah Ereğli Atatürk Anıtına çelenk koyma merasimi ile başlayan 25. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve birçok önemli isimlerin makamlarında ziyaret edilmesi ile devam etti. Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’i makamında ziyaret eden Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla, Vergi Haftası’nın 25’incisinin kutlanacağı bildirdi.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde makamında ziyaret edilen Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise verginin bir ülkenin olmazsa olmaz öz kaynaklarından biri olduğunu belirterek, her kazancın ülkenin geleceği açısından vergilendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.