1. HABERLER

  2. YENİ SANAYİDE CHP RÜZGARI

YENİ SANAYİDE CHP RÜZGARI

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Yeni Sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Yeni Sanayi sitesi esnafı...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Yeni Sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Yeni Sanayi sitesi esnafı ziyaretine, CHP Ereğli ilçe teşkilatı eski başkanı Ferudun Akpınar da katıldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi ve esnafın sorunlarını dinledi.

Yeni Sanayi sitesinin bakımsızlığından yakınan esnafları dinleyen CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, yerelde iktidara geldiklerinde Yeni Sanayi Sitesinin sorunlarına da çözüm bulacaklarını kaydetti.

Kentin ekonomisinin sanayi sitesinde attığını da vurgulayan Filorinalı, “Yeni Sanayi sitesinde esnaflarımızın işlerindeki durgunluğun ve sanayi sitesinin eksiklerinin farkında olan birisi olarak, belediye başkanı olduğumda, sanayi sitesinin eksiklerini gidereceğiz” dedi.

 

Sanayi sitesinin ardından Parksite AVM’ye giden Köksal Filorinalı, burada Ereğlili vatandaşlarla sohbet etti ve destek istedi. Parksite AVM’de Ereğlili vatandaşlarla sohbetinde, Ereğli’de yaşayan birisi olarak Ereğli’nin sorunlarını bilen bir aday olduğuna vurgu yapan Köksal Filorinalı, “Sorunları birebir yaşayan bir vatandaş olarak çözüm noktasında da projelerimizle ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.