1. HABERLER

  2. ÖZGÜVEN; ÇİLLER,AKHÜYÜK VE TÜRKMEN KÖYÜNÜ FETHETTİ

ÖZGÜVEN; ÇİLLER,AKHÜYÜK VE TÜRKMEN KÖYÜNÜ FETHETTİ

30 mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ereğli’ye bağlı Çiller,Akhüyük ve Türkmen köyü halkı Ak parti Ereğli belediye başkan adayı...

A+A-

30 mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ereğli’ye bağlı Çiller,Akhüyük ve Türkmen köyü halkı Ak parti Ereğli belediye başkan adayı Özkan ÖZGÜVEN’e adeta başkanlık için vize verdi.

Ziyaretlere Ak parti ilçe Başkanı Evren NAS ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyesi adayları nında araların bulunduğu kalabalık bir partili grubu katıldı. Davul zurna ile karşılanan Özgüven için kurbanlar kesildi, omuzlara alındı. Tam anlamıyla miting havasında geçen ziyaretler de Belediye başkan adayı Özkan ÖZGÜVEN’e gösterilen ilgi rakiplerini kıskandıracak boyuttaydı.

Ak parti belediye başkan adayı Özkan ÖZGÜVEN konuşmasına “baba ocağım ata yurdum” da olmak ve şahsıma, partime gösterdiğiniz bu yoğun ilgi nedeniyle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bugün aranızda olmak ve bu göstermiş olduğunuz ilgiyi hak etmiş olmak inanın benim için başkanlık makamını kazanmaktan çok daha öte bir şey bugün anladım ki biz sizlerin gönüllerine gire bilmişiz bu teşkilatımız için çok önemli ve onur verici bir olay dır dedi.

Yaptığı her toplantıda büyük şehir yasası konusunda vatandaşı bilgilendiren ÖZGÜVEN son zamanlarda bu yasa konusunda vatandaşa yanlış bilgi veren ve bir anlamda büyük şehir yasasını kötüleyen insanlar olduğunu, ancak artık insanımızın araştırıcı,sorgulayıcı doğru bilgiye ulaşmak için her imkandan faydalanıp gerçekleri öğrendiğini vurgulayarak bu girişimlerin fayda vermeyeceğini vurguladı.

Çiller köyünden sonra Akhüyük ve Türkmen köylerinde de aynı coşku ve ilgiyle karşılanan Özgüven burada’da vatandaşlar la bir araya geldi.

Göreve geldiklerinde yapacakları hizmetler noktasında en önemli projelerinin kapalı sistem sulama olduğunun önemle altını çizen ÖZGÜVEN bu proje Allahın izni ve sizin desteğiz sayesinde bizimle birlikte hayata geçecek Ereğli'nin ve çocuklarımızın geleceği için hayati önem taşıyan bu işi de bizden başka yapacak kimse yok zira böyle büyük bir proje güçle olur Allaha şükür bu gücü tam 12 yıldır sizler Ak partiye veriyorsunuz ve bizlerde her zaman “durmak yok yola devam daima hizmet daima Ereğli” diyoruz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.