1. HABERLER

  2. Ereğlili Çalışmalardan Memnun

Ereğlili Çalışmalardan Memnun

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri Ziya Gökalp ve Orhangazi Mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor....

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri Ziya Gökalp ve Orhangazi Mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye hizmetlerinden ise vatandaşlar oldukça memnun.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama dönemi başladığından beri program dahilinde yer alan bölgelerde asfaltlama ve yamalama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyorlar.

Özellikle alt yapısı tamamlanan sokaklarda ve caddelerde hazırlanan program çerçevesince asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekipler, son üç asfaltlama sezonu içerisinde hizmetin girmediği sokak bırakmama gayreti ve azmi içerisinde olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Ereğli’nin Ziya Gökalp ve Orhangazi Mahallelerinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Ziya Gökalp Mahallesi Günar Sokak ve bu sokağa bağlanan ara sokaklar ile Orhangazi Mahallesi’nde bulunan Türkmen Köyü Caddesi’ne bağlanan sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Belediye hizmetlerinin ve çalışmalarının Ereğlili vatandaşlar tarafından da takdir edilmesi görev yapan ekiplerinde şevkini arttırıyor. Vatandaşlar, farklı siyasi görüşlere sahip olmalarına rağmen belediyenin yaptığı hizmetlerden ve çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getiriyorlar.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yaz sıcaklarının sona ermesine ve havaların serinlemesine rağmen hiç ara vermeden asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekiplere teşekkür ederken, “Asfaltlama sezonu bitinceye kadar söz verdiğimiz gibi hizmet alamayan tek bir mahallemizi ve sokağımızı bırakmama kararlılığındayız. Vatandaşımın ayağının çamura değmemesi için uğraş veriyoruz. Ancak bütün bu gayret, çaba ve harcamalarla gerçekleştirdiğimiz bu hizmetleri yok sayan zihniyetler bile maalesef var. Ancak aklı selim Ereğlili hemşerilerim bu güne kadar yapılamayanı bizim yaptığımızı ve yapmaya da devam edeceğimizi görüyor ve biliyor. Çünkü hizmet, siyasete yedirilmeyecek kadar değerlidir. Bunca yıldır bu hizmeti alamayan vatandaşlarımız söylediklerimi çok daha iyi anlıyor. Belki çevresine karşı susma ihtiyacı duyuyor ancak, hizmeti yapanı da yapmayanı da gayet iyi biliyor. Bu nedenle iyi olan her şey Ereğli halkı içindir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.