1. HABERLER

  2. MHP'de Adaylık Başvuruları Başlıyor

MHP'de Adaylık Başvuruları Başlıyor

Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında aday adaylığı başvuruları başlıyor.MHP Ereğli İlçe...

A+A-

Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında aday adaylığı başvuruları başlıyor.

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, aday adaylığı başvuru şartlarını açıkladı. MHP İlçe Başkanı Aksoy, yaptığı açıklamada, “Partimizin Merkez Yürütme Kurulu aday adaylığı başvuruları ile ilgili bir karar aldı. Tüm seçim çevrelerinde parti adaylarımızın tespiti için İlçe Belediye ve Büyükşehir Belediye Meclis Üye aday adaylık başvuruları 28 Ekim 2013 Pazartesi gününden itibaren başlıyor” dedi.

MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy, “Adaylık için teşkilat mensuplarının istifa etme zorunluluğu olanlar var. Adaylık başvurusunda bulunacak olan belde başkan ve yönetim kurulu, ilçe başkan ve yönetim kurulu, asil ve yedek üyelerinin kadın ve gençlik kolları dahil, disiplin kurulları asil ve yedek üyeleri de adaylığı söz konusu olan arkadaşlarımız zaten istifa etmişlerdi. Meclis üyelikleri için aday adayı olacak olan tüm hemşerilerimizin ve ülküdaşlarımızın Pazartesi gününden itibaren MHP Ereğli İlçe Teşkilatına başvurmalarını önemle rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.