1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğlililer Parklarda Spor Yapıyor
Ereğlililer Parklarda Spor Yapıyor

Ereğlililer Parklarda Spor Yapıyor

Yunuslu Mahallesinde yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine sunulan parka spor aletleri yerleştirildi.

A+A-

Yaz aylarını yeni park yapımı ve revizyon çalışmalarıyla sürdüren Ereğli Belediyesi, parklardaki eksik ya da eskimiş spor aletlerini yeniliyor. Spor aletlerinin yenilenmesi birçok parkta tamamlanırken bir kısmında çalışmalar devam ediyor.

ereglililer-parklarda-spor-yapiyor--1-001.jpg

Park çalışmalarına hız veren Ereğli Belediyesi, park sayısına yenilerini eklerken, mevcut parklarda bakım-onarım ve revizyon çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalara ek olarak ihtiyaç olan parklara fitness aletleri kuran Belediye ekipleri, eskimiş olanları da yeniliyor. İhtiyaç durumuna göre belirlenen çalışmalar sürdürülürken, yeni kondisyon ve fitness aletleri Ereğlili vatandaşlara eskisinden daha büyük keyifle spor yapma imkanı sunuyor. 

Yunuslu Mahallesine kazandırılan parkta kurulan 10 adet yetişkinler 6 adette çocuklar için fitness aletinin kurulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, vatandaşların spor yaparak zinde kalabilecekleri modern aletlerin parklara yerleştirildiğini kaydetti.

Başkan Özgüven Ereğli'yi yeni parklarla donatmaya devam edeceklerini belirttiği açıklamasında, bu parkların hem vatandaşların dinlenip stres atabilecekleri hem de sosyal etkinliklerle vakit geçirebilecekleri yerler olacağını kaydetti.

ereglililer-parklarda-spor-yapiyor--3.jpg

Toros Mahallesindeki parkta da yeni fitness aletlerinin yerleştirileceğini kaydeden Özgüven, "yeni spor aletleri, kondisyonunu iyi tutmak ve zinde olabilmek isteyen vatandaşlara güzel olanaklar sağlıyor. Evlerinin yanı başında açık hava keyfiyle spor yapmak isteyenler için bacak ağırlık ve güçlendirme, çiftli salınım, kol-bilek-omuz çalıştırma, mekik, vücut geliştirme ve pedallı esneme aletleri bulunuyor. Step ve bel çevirme, ikili maraton yürüme aleti, eliptik bisiklet ile sırt masaj aletleri de spor keyfini tamamlıyor" dedi.

ereglililer-parklarda-spor-yapiyor--4.jpg

Vatandaşlarda parklarda spor yapmalarına imkan sağlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür ettiler.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.