1. HABERLER

  2. Ereğlispor Anadolu Derespor’u İbrahim ile Geçti 1—0

Ereğlispor Anadolu Derespor’u İbrahim ile Geçti 1—0

Ereğlispor deplasmanda Anadolu Derespor’u ibrahimin tek golü ile geçti.Ereğlispor galibiyet serisini deplasmadada sürdürdü Buğün Konya da oynadığı...

A+A-

Ereğlispor deplasmanda Anadolu Derespor’u ibrahimin tek golü ile geçti.

Ereğlispor galibiyet serisini deplasmadada sürdürdü Buğün Konya da oynadığı maçta Anadolu Derespor’un konuğu oldu, Başa baş geçen maçta Ereğlispor rakibini maçın sonlarına doğru ibrahim ile avladı ve maçıda kazanması bilerek, galibiyet serine devam diyerek adım adaım liderlik yolunda ilerliyor.

Ereğlispor Amiğosu Tamer ise Bu Maçta tek başına Konyayı salladı. Ereğlisporu yalnız bırakmayan Amiğo Tamer Ereğlispor nerde Tamer orada Konyalıları Tamer kendine hayran bıraktı yaptığı destek ile Ereğlispor’un ayaklı tirbünü tamer bu desteğiyle Ereğlispora büyük güç ve katkı sağlıyor 12 adam tamer , Diğer takım taraftarları ve yöneticileri ise böyle bir Amiğoda bizdede olsa ah diye serdenişte bulunduğu bilinmektedir.

Metro tv olarak Başarılar Ereğlispor, Başarılar Amigo Tamer Yolunuz açık olsun, liderlik yakın size teknik heyet size yakışır başarı diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.