1. HABERLER

  2. 315 Konut Hayata Geçecek

315 Konut Hayata Geçecek

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Belediye ekiplerinin hafta sonu sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceledi.Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Belediye ekiplerinin hafta sonu sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipleri TOKİ bölgesinde lale ekimi çalışmalarını yerinde inceleyen Özgüven, şehrin estetiğine katkı sağlamak amacıyla orta refüj ve ana arterlere lale dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

“Ekiplerin çalışmalarını görmek, başkan yardımcılarımızla çalışmalara yön vermek amacıyla TOKİ bölgesindeki ekiplerimizle birlikteyiz” diyen Özgüven, “Halkımızın ayağına giden hizmetin en iyi şekilde olmasını amaçlıyoruz. Klasik belediyecilik anlayışının ötesinde yaptığımız çalışmalarının kalıcı olmasına dikkat ederek vatandaşlarımızın da görüş ve önerilerini alarak çalışıyoruz” dedi.

Toros Mahallesinin Ereğli’nin önemli bir bölgesi haline geldiğine dikkat çeken Özgüven, “Bu bölge ekonomik olarak çok değerlendi. Bunun başlıca sebepleri arasında devlet yatırımlarının bu bölgelere kaydırılması ve şehrin bu bölgeye doğru ilerlemesidir. Yani şehrin her zaman ifade edildiği gibi bu bölgede oluşması gerektiği fikri artık gerçeğe dönmektedir. Biz de belediye olarak modern kent kimliğini oluşturma adına alt yapı çalışmalarını hızlı ve sağlıklı bir şekilde yerine getirmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki günlerde bu bölgede 315 konutluk sosyal bir projemiz daha hayata geçecek. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik yapılacak konut projemiz için yer teslimi yapıldı” diye konuştu.

TOKİ sakinlerinin ulaşım sorununu çözdüklerinin altını çizen Özgüven, Acil çıkışına da bir kavşak yaparak vatandaşın yukarı çıkmalarını önleyeceklerini kaydetti.

Özgüven vatandaşların her çalışmaya katkı sağlamalarını isteyerek, Alo Belediye hattına vatandaşların ulaşarak istek, şikayet ve önerilerde bulunmalarını beklediğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.