1. HABERLER

  2. Ereğlispor Son Dakika’da Güldü!...

Ereğlispor Son Dakika’da Güldü!...

Ereğlispor : 1 Emirgazi Belediyespor : 0Stad: Ereğli Atatürk StadyumuEreğli de futbol için güzel ve uygun havada oynanılan maçta Ereğlisporun rakibi komşu...

A+A-

Ereğlispor : 1 Emirgazi Belediyespor : 0

Stad: Ereğli Atatürk Stadyumu

Ereğli de futbol için güzel ve uygun havada oynanılan maçta Ereğlisporun rakibi komşu Emirgazi oldu, Ereğlispor evinde konuk ettiği Emirgazi belediyesporu maçın 88. dakikasında Ali’nin ayağından bulduğu tek golle 1—0 yenerek 3 puana sahip oldu.

Maça her iki takımda temkinli başlarken,Zirve mücadeledi veren temsilcimiz Ereğlispor maça tutuk başladığı gözlendi, Ereğlispor maçta ev sahibi olması nedeniyle seyirci ve saha avantajınıda kullanarak maça ağırlığını 2. yarıda koyarken, Emirgazisporun kapalı bir defans anlayışında olması ve Emirgazi takımının kalecisininde gününde olması ve başarılı bir maç çıkartması dolayısıyla beklenen golün gelmemesi ise maçta sinir harbine neden olurken,Ereğlispor maçta üstünlüğü ele alan taraf olurken, maçın sonlarına doğru maçın 88. dakikasın Ali’nin attığı, geç gelen golle gurubun sonuncu takımı olan Emirgazisporu tek golle avlayan ereğlispor takımının yüzü son dakikada güldü.

Ereğlispor tek golle 3 puan alırken,Ereğlisporun seyircisiyle bütünleştiği maç sonrası görülmeye değer bir sevgi yumağı oluşturduğu maçı 1—0 Kazandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.