1. HABERLER

  2. Ereğlispor'da Galibiyet Yemini

Ereğlispor'da Galibiyet Yemini

ÖZGÜVEN MORAL YEMEĞİ VERDİEreğlispor Pazar günü Konya'da Selçukspor ile karşılaşacağı mücadeleden 3 puan hedefliyor. Takımın 4 eksikle Konya'ya...

A+A-

ÖZGÜVEN MORAL YEMEĞİ VERDİ

Ereğlispor Pazar günü Konya'da Selçukspor ile karşılaşacağı mücadeleden 3 puan hedefliyor. Takımın 4 eksikle Konya'ya gidecek olmasına rağmen oyuncuların kenetlenmesi ve 3 puan hedefi teknik ekip ve yöneticiler yanında taraftarı da maçın havasına soktu.

Ereğlispor'u Konya'da yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar otobüs ve özel araçlarla Konya 2 nolu sahada takımlarını destekleyeceklerini belirttiler.

ÖZGÜVEN’DEN MORAL YEMEĞİ

Selçukspor karşılaşması öncesi Belediye Başkanı Özkan Özgüven takıma moral amaçlı bir yemek verdi. Cuma akşamı Ereğlispor tesislerinde futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya gelen Özgüven, takıma başarılar dileyerek galibiyet sözü aldı.

Takıma olan inancını her fırsatta dile getiren ve takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Özgüven, “Sezon başında ortaya tek bir hedef koyduk. Bu hedefin adı şampiyonluk idi. Önce sizler sonra bizler inandık bu hedefe ve şimdi ligin kader haftalarına girdik ve lideriz. Biz size inanıyoruz. Ereğli inanıyor. Selçukspor maçından da 3 puan alacak ve liderliğimizi pekiştireceksiniz. Sezon sonunda da şampiyonluk kutlaması yapacağız. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

HEDEF 3 PUAN

Pazar günü saat 14.00'te başlayacak mücadele öncesi takımın son durumu hakkında bilgi aldığımız Teknik Direktör Himmet Kök, galibiyete ve şampiyonluğa inandıklarını ve Pazar günü karşılaşacakları Selçukspor'u da devirip şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.

Ligin hata kabul etmeyen haftalarına girdiklerini sözlerine ekleyen Kök, Selçukspor karşısında 4 önemli oyuncunun eksikliğini hissedeceklerini ancak sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkarak 3 puanla Ereğli'ye döneceklerini kaydetti.

Takımı yalnız bırakmayacaklarını açıklayan taraftara teşekkür eden Kök, “onların sezon başından itibaren bize olan inançları ve güvenlerini karşılıksız bırakmadık. Onlarda bizi gerek iç gerekse dış sahada yalnız bırakmayarak desteklerini verdiler. Bu hafta alacağımız galibiyet ile şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşacak ve sezon sonunda yaşayacağımız şampiyonluğu taraftarımıza armağan edeceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.