1. HABERLER

  2. Ereğlispor’da Hazırlıklar Sürüyor

Ereğlispor’da Hazırlıklar Sürüyor

Ereğlispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Atatürk Şehir Stadyumunda Teknik Direktör Himmet Kök idaresinde sürdürülen çalışmalarda takımın...

A+A-

Ereğlispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Atatürk Şehir Stadyumunda Teknik Direktör Himmet Kök idaresinde sürdürülen çalışmalarda takımın sezona iddialı bir şekilde girmesi hedefleniyor.

Ereğlispor Teknik Direktör Himmet Kök nezaretinde kondisyon ağırlıklı takım adaptasyonu ve kaynaşma antrenmanları ile sezona hazırlanan Ereğlispor’un hedefi Süper Amatörden Bal ligine çıkmak.

Kök takımın genel durumu hakkında yaptığı açıklamada, “Şu an Süper Amatör Liğde mücadele ediyoruz. Güçlü bir ekip oluşturmak adına yürüttüğümüz projeler dahilinde ilk olarak 200 civarında Ereğlili gençlerin katıldığı takımın seçmeler düzenledik. Bu seçmelerde altyapı dahil 21 gencimizi Ereğlisporumuza kazandırdık.

Bundan sonra takımın lige en iyi şekilde hazırlanması için idmanlarımızı düzenli olarak sürdüreceğiz. Şu anda 19 sporcumuz ile çalışmalarımızı eksiksiz sürdürüyoruz. 19 kişilik kadromuzu 24’e çıkarmayı hedefliyoruz ve takıma faydalı olacak ve hedeflerimiz noktasında bizimle uyuşacak futbolcular ile transferleri konusunda görüşüyoruz. Amacımız takımın birlik ve bütünlüğünü sağlayarak geçmişte yaşanan başarılı dolu günlere ulaşmak için temelleri sağlam atmak. Bu konuda bizlere inanarak destek veren Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.