1. HABERLER

  2. Belediye’den Okullar Destek

Belediye’den Okullar Destek

 Ereğli Belediyesi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı öncesi okulların fiziki durumlarını iyileştirme noktasında gerekli çalışmaları yürütüyor.Eğitime...

A+A-

 

Ereğli Belediyesi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı öncesi okulların fiziki durumlarını iyileştirme noktasında gerekli çalışmaları yürütüyor.

Eğitime verdiği destek ile okullarda eğitim kalitesinin artmasını hedefleyen Ereğli Belediyesi bu doğrultuda desteklerini sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Ekipleri Ereğli’ye geçtiğimiz eğitim öğretim yılında kazandırılan Dumlupınar Ortaokulu bahçesinde yama çalışması yaparak yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirdi.

Ereğlili öğrencilerin eğitim kalitesini her geçen yükselttiğini kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Belediyemiz okullardan gelen talepler doğrultusunda imkanlarımız ölçüsünde alt yapı ve üst yapı desteği sağlıyor. Amacımız öğrencilerimizin başarılarına yaptığımız bu tür çalışmalarla doğrudan destek olmaktır” dedi.

Türkiye’nin geleceğinin yeni yetişen nesillerde olduğunu kaydeden Başkan Özgüven, “Genç kuşağımıza destek olmak, onları geleceğe hazırlamak sadece anne-baba ve öğretmenlerin görevi değil bizlerinde sorumluluk almasıyla mümkündür. Biz Belediye olarak okullarımızın fiziki yapısı yanında alt ve üst yapı desteğimizi her zaman vermeye hazırız. Bu anlamda bize gelen talepleri öncelik sırasına göre değerlendirip desteğimizi veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.