1. HABERLER

  2. Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü cadde ve sokaklarda kullanılan çöp konteynırlarını dezenfekte ediyor. Çöp konteynırları ve çevresinde...

A+A-

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü cadde ve sokaklarda kullanılan çöp konteynırlarını dezenfekte ediyor.

 

Çöp konteynırları ve çevresinde saçılan yığınlar Belediye ekipleri tarafından temizlendikten sonra çevreye kötü koku yayılmasın diye ilaçlanıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, özellikle çöp konteynırlarının çevresinde biriken yağ ve ürün kalıntıları ile  benzeri çöplerin çevrede oluşturduğu görüntü kirliliği ve kötü kokuyu gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bakteri, haşere ve kötü koku oluşumunu engellemek amacıyla çöp konteynırının temizlenmesi için çalışan Belediye Ekiplerine vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler yansıyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven yapılan çalışma ile Ereğli’de oluşabilecek kötü koku yanında görüntü kirliliğinin de önüne geçildiğini söyledi.

Ereğli’ye hizmet noktasında yürütülen çalışmaların artarak devam edeceğini söyleyen Özgüven, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları yanında Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Ereğli’nin geniş bir coğrafyaya yayılması hizmetlerin artmasına vesile oldu. Ekiplerimiz geniş bir sahada zaman zaman zorluk derecesi yüksek bir çalışma örneği sergiliyorlar. Vatandaşlarımızın da sağduyusu ile hizmet kalitemizi artırarak çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha hızlı ve kaliteli çalışmaları hemşerilerimizle buluşturacağız” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.