1. HABERLER

  2. Ereğli yolunda kıskıvrak ele geçirildi.

Ereğli yolunda kıskıvrak ele geçirildi.

 Hakkında kesinleşmiş  3 yıl hapis cezası bulunan ve çevresinde 'Yılan' lakabıyla tanınan 37 yaşındaki Serpil Y. gözaltına alındı.Dün gece...

A+A-

 

Hakkında kesinleşmiş  3 yıl hapis cezası bulunan ve çevresinde 'Yılan' lakabıyla tanınan 37 yaşındaki Serpil Y. gözaltına alındı.

Dün gece polis telefonuna gelen bir kadının dövüldüğü ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini gören 42 SD 708 plakalı kamyonet hareket etmeye başladı.

Polisin 'Dur' ihtarına rağmen sürücü kaçmaya başladı. Yaklaşık 40 kilometre süren kovalamacanın ardından kamyonet Konya- Ereğli karayolunun 10'uncu kilometresinde durduruldu.

İsminin  K. B. Olduğu belirten kimliksiz  sürücü araçtan inmek istemedi. Alkollü olduğu öne sürülen sürücü güçlükle araçtan indirip yere yatırarak etkisiz hale getirildi. Sürücü ile birlikte bulunan ve alkollü olan 3 kadın da ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yapılan araştırmada, kadınlardan birinin, hakkında dolandırıcılık suçundan kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan ve çevresinde 'Yılan' lakabıyla tanınan Serpil Y. olduğunu saptandı.

Sağlık kontrolünde de her hangi rahatsızlığı olmadığı ortaya Serpil Y.  İnfaz Büro Amirliği'ne teslim edildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.