1. HABERLER

  2. EREĞLİ’YE BELEDİYE HASTANESİ GELİYOR

EREĞLİ’YE BELEDİYE HASTANESİ GELİYOR

Ereğli’de hastane meselesi hakkında yaşanan olumsuzlukları gidermek adına çalışmalarda bulunan Milletvekili Cem Zorlu, Belediye Hastanesi için; “Hayırlı...

A+A-

Ereğli’de hastane meselesi hakkında yaşanan olumsuzlukları gidermek adına çalışmalarda bulunan Milletvekili Cem Zorlu, Belediye Hastanesi için; “Hayırlı Olsun” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, beraberinde Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ile birlikte Ereğli’nin sağlık alanında yaşadığı sorunlara çözümler üretiyor.

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Ö. Faruk Erbay ile görüşen Zorlu, Özgüven ve Büyüktorun Ereğli’de düşünülen Belediye Hastanesi için gerekli ruhsat işlemlerini tamamladılar.

Ereğli’de daha önce var olan ve ruhsatı iptal edilen özel hastanenin Belediye bünyesinde tekrar açılarak faaliyet göstermesi için gerekli işlemleri tamamladılar.

Ayrıca Cem Zorlu ve beraberinde Özgüven ve Büyüktorun, Ereğli Devlet Hastanesi’nin doktor eksikliğinin giderilmesi için de Kamu Hastaneleri Birliği Başkanını ziyaret ederek konu hakkında görüştüler.

Konu ile ilgili olarak daha geniş ve ayrıntılı bilgi için gerekli açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.