1. HABERLER

  2. Daha Sıcak Bir Yuva İçin Çatı Tamiri Yapıldı

Daha Sıcak Bir Yuva İçin Çatı Tamiri Yapıldı

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Down Cafe, 112 Acil ve Engelsiz Yarınlar Derneği’nin çatı yapımını gerçekleştiriyor.Oğuz Ata...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Down Cafe, 112 Acil ve Engelsiz Yarınlar Derneği’nin çatı yapımını gerçekleştiriyor.

Oğuz Ata Tesisleri içerisinde yer alan ve Down Cafe, 112 Acil ve Engelsiz Yarınlar Derneği’nin bulunduğu binanın çatı tamiri Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Down Cafe, 112 Acil ve Engelsiz Yarınlar Derneği binalarının çatılarının uzun yıllardır bakım çalışması yapılmaması nedeniyle çatının akmaya yüz tuttuğunu ifade eden Başkan Özgüven, “Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz çatıda gerekli olan bakım çalışmalarını başlattılar. Kiremitleri tamamen değiştiriyoruz. Yapılan bakım çalışması ile ısı kaybı önlenmiş, akma tehlikesi ortadan kalkmıştır” dedi.

“Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e çok teşekkür ediyorum” diyen Ereğli Kazım Demirel Sevgi Eğitim Uygulama Okulu ve Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Vefa Demirkıran, yapılan çalışmalar ile Down Cafe’nin daha sıcak bir yuva haline geleceğini söyledi.

Özgüven’in kendilerine her türlü desteği verdiğinin altını çizen Demirkıran, “Sayın Başkanımıza örnek ve duyarlı davranışından dolayı şükranlarımızı ifade ediyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.