1. HABERLER

  2. SAYDES’TE BAŞKAN RAHMİ GÜNDÜZ

SAYDES’TE BAŞKAN RAHMİ GÜNDÜZ

Sağlık Yardımlaşma Dayanışma ve Biriktirme Derneği’nde görev değişimi.SAYDES Konya İl Başkanlığı yürüten Durgül Çolak, görevini Hüseyin Rahmi...

A+A-

Sağlık Yardımlaşma Dayanışma ve Biriktirme Derneği’nde görev değişimi.

SAYDES Konya İl Başkanlığı yürüten Durgül Çolak, görevini Hüseyin Rahmi Gündüz’e teslim etti.

SAYDES’TE

BAŞKAN RAHMİ GÜNDÜZ

Genel Merkezi Ankara’da bulunan Sağlık Yardımlaşma Dayanışma ve Biriktirme Derneği’nin Konya İl Başkanlığını yürüten Durgül Çolak, görevini Hüseyin Rahmi Gündüz’e teslim etti.

Kısa adı SAYDES olan Sağlık Yardımlaşma Dayanışma ve Biriktirme Sandığı’nda görev değişikliği gerçekleşti. Genel Başkan Kürşad Emre Öğretmek, 1. Naip Aydın Erdoğan, 3. Bölge Başkanı Elif Zulal Kavcı ve Konya ekibinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, Genel Başkan Kürşad Emre Öğretmek, 3 yıldır başkanlık görevini yürüten ve görevinden istifa eden Durgül Çolak’a plaket ve hediye takdim etti. Öğretmek, yeni İl başkanı H. Rahmi Gündüz’e ve ekibine de başarılar diledi.

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi SAYDES Kurum temsilciliğini yürüten H. Rahmi Gündüz, görevi devraldığı eski başkan Durgül Çolak’a, Konya’ya üç yıl boyunca yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

SAYDES Konya İl Başkanı Gündüz, “SAYDES Konya ekibi olarak yeni projelerle bizden önceki yönetimimizin yaptığı çalışmaları artırarak devam ettireceğiz. Genel Merkezin desteğiyle 2015 yılı yatırım yılı ve iktisadi kazanç adımlarının atılacağı yıl olacaktır. Devraldığımız bayrağı daha yukarı taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ortak amacımız Sağlık camiasına ve SAYDES üyelerine katkı sağlamak. Türkiye genelinde 10 bin üyeye ulaşan, Konya’da da aktif 600 üyesi bulunan Sağlık camiasını, Sandığına sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Yeni görevlendirmede SAYDES Konya 2. Başkanlığını Uğur Bülent KOÇAK, İl Başkan Yardımcılığını Nergiz ÇETİN, Kurum temsilciliklerini Murat Bilgin, Kenan Fırat, Ayşen Bağlama, İlknur Denizer ve Ümran Dinçer yürütecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.