1. HABERLER

  2. Ereğli’ye İki Tane Tesis Kuracağız

Ereğli’ye İki Tane Tesis Kuracağız

“PROJELERİMİZ EREĞLİ’NİN İHTİYACIDIR”Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Ereğli’yi yönetmek için çıktıkları...

A+A-

“PROJELERİMİZ EREĞLİ’NİN İHTİYACIDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Ereğli’yi yönetmek için çıktıkları bu yolda Ereğli halkının ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeterlilikte proje ürettiklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Köksal Filorinalı, Ereğli’nin sorunlarına gerçekçi ve akılcı projelerle çözüm bulacaklarını kaydetti ve projelerinin, Ereğli’nin ihtiyaçlarından doğduğunu vurguladı.

Ereğli’de işsizlik alanında sıkıntı yaşanmayacağının altını çizerek belirten Köksal Filorinalı, “istihdam yaratacak projelerle ve hizmetlerle Ereğli’de işsiz gencimiz kalmayacak” dedi.

-Ereğli’ye İki Tane Tesis Kuracağız-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Ereğli halkının destek vermesi ile belediyeyi kazanmaları halinde Ereğli’de, birisi Ereğli-Konya yoluna, diğeri de Ereğli-Adana Karayolu kenarına iki tane tesis yapacaklarını kaydetti.  “yapacağımız belediyeye ait dinlenme tesislerinde vardiyalı olarak en az 500 kişinin çalışacağını garanti ediyoruz” diyen Köksal Filornalı, “Ereğli’de yöresel ürün satış yerleri adı ile açılan yerin Ereğli açısından bir getirisi yok. Bu yöresel ürün satış yerlerinin önünde insanların konaklayabilmesini ve yöresel ürünlerin daha iyi pazarlanmasını sağlayacak çekicilik yok. Biz, yapacağımız dinlenme tesisleri ile yolcu otobüslerinin bu tesislerde konaklamasını sağlayacağız. Ereğli’nin yöresel ürünlerinin satışını ve istihdamını bu şekilde sağlayacağız. Bizim belediyeciliğimizde, hiçbir Ereğlili gencimiz, ‘ben iş arıyorum’ demeyecek. Çünkü bütün gençlerimiz, sağlanacak olan yatırımlarla istihdam edilecek” dedi.

-Belediye Hastanesi ile Ereğli Sağlıklı Günlere Kavuşacak-

Ereğli’nin sağlık alanında büyük sıkıntılar yaşadığını da dile getiren Köksal Filorinalı, belediye başkanı olması halinde Ereğli’ye bir belediye hastanesi kazandıracaklarını da vurguladı. Köksal Filroinalı, bu konuda şunlara yer verdi: “Yukarıdaki Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanmasının ardından boşalacak olan Eski SSK hastanesinin bulunduğu yerin belediyeye devrini sağlayacağız, eğer belediyeye devredemezsek de yapacağımız imar düzenlemesi ile tespit edeceğimiz yeni bir alana, Belediyeye ait bir hastane kuracağız Bu hastanede çocuk bölümü, kadın doğum ünitesi ve özellikle de anjiyo ünitesi bulunacak” dedi.

Ereğli’nin temel ihtiyaçlarını, Ereğli’de yaşamayanların bilemediğini de belirten Köksal Filorinalı, “Ereğli’ye hep başka şehirlerden gelen insanları kurtarıcı olarak gördük. Ama bakın Ereğli’nin bir belediye hastanesine ihtiyacı olduğunu tespit edemedi bu insanlar. 15 yıldır yerelde iktidarda olan partiler, Ereğli’nin sağlık sorununa çözüm üretemediler. Ne zaman ki biz çıkıp, Ereğli’ye belediye hastanesi kazandıracağız dedik, diğer adaylar da belediye hastanesi yapma vaadi veriyorlar. Ama biz, belediye hastanesi projesini herhangi bir yerden kopyalamadık. Biz, Ereğli’de, Ereğli’nin insanları ile birlikte bu sıkıntıları yaşadığımız için temel ihtiyaç olarak gördük” dedi.

-Köylerimizde Kültür Evleri Olacak-

Tüzel kişilikleri ellerinden alındığı için Ereğli’ye mahalle olarak bağlanan köylerin de Ereğli ile birlikte kalkınacağını kaydeden Köksal Filorinalı, “Köylerimizde gençlerimizin yararlanabileceği, içerisinde internet bağlantılı bilgisayarları ve kütüphanesi olan kültür evleri yapacağız. Gençlerimiz burada internet imkanlarından faydalanacak ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecekler. Ayrıca bu kültür evlerimizde köy halkımız da düğün, nişan mevlit gibi faaliyetlerini yerine getirebilecekler” dedi.

Köylerin aynı zamanda ağaçlandırma çalışmaları ile yeşil bir kimliğe bürüneceğini de vurgulayan Köksal Filorinalı, “Köylerimizde köy içi yollarımız kilitli taşlarla döşenecek. Ulaşım sıkıntısı yaşayan köylerimizin ulaşım sorunları çözülecek” dedi.

Ereğli halkının karşısına çıkarken yapamayacakları hizmetlerin vaatlerini vermeyeceklerini de ifade eden Filorinalı, “Biz verdiğimiz sözlerin hepsini tutacağız. Bu sözleri verirken de uçuk ve hayali projeler üretmeyeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.