1. HABERLER

  2. Eti’de Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Eti’de Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Eti Mahallesi’nde çift taraflı yolda kaldırım yapım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Eti Mahallesi’nde çift taraflı yolda kaldırım yapım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarına Eti Mahallesi’nde devam ediyor. Eti Mahallesi Dr. Derviş Okay Sokakta bulunan yolun her iki tarafında da kaldırım yapım çalışması belediye ekiplerince gerçekleştiriliyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Kentin hemen her köşesinde kaldırım ve kaldırım yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Hemen her alanda halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek projeler üretmeye devam ediyoruz. Kumlama çalışmaları ile vatandaşımızı çamurdan kurtarmanın gayretini yaşarken, hiç yapılmamış veya yapılıp da bozulan kaldırımların düzenlemelerini yaparak, sağlıklı bir ortamda insanlarımızın yürümesini istiyoruz. Bizim Ereğli adına bir şeyler üretmememiz için ortaya konulmak istenen tüm engellemelere, yalan yanlış bilgilerle karalama çalışmalarına rağmen ekiplerimiz üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor. Kentimizde yolu ve kaldırımı yapılmayan cadde ve sokak bırakmama kararlığındayız” şeklinde konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.