1. HABERLER

  2. ETYEMEZ Ak Parti Konya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına Katıldı.

ETYEMEZ Ak Parti Konya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına Katıldı.

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ Ak Parti Konya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına Katıldı.Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya...

A+A-

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ Ak Parti Konya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına Katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Belediye Başkan adayları, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYMEZ ,Milletvekillerinin, Konya Ak Parti Teşkilatı yöneticleri ve üyelerinin katıldığı törenle tanıtıldı.

Karatay Belediyesi Gençlik ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, 31 ilçenin tamamına talip olduklarını ve bunu başarmak için gece gündüz aralıksız çalışacaklarını söyledi.

Yeniden aday gösterilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapan Konya’nın daima başkent olduğunu belirterek, hizmetlerinin artarak süreceğini söyledi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 'Ankara ve Eskişehir'e YHT aracılığıyla seyehat eden Konyalı hemşehrilerimizin kısa bir süre sonra YHT ile İstanbul'a yolculuk yapacağını, bunun da müjdesini vermek istiyorum' dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "30 yıl sonra bugünlere bakanlar Gezi olaylarını hatırlamayacaklar. 17 Aralık'taki o vahim tabloyu hatırlamayacaklar. Ama gururla diyecekler ki '2013'te bir millet o ezeli ve ebedi kardeşliği bozmadı, o yıl içinde hiçbir eve şehit acısı düşmedi. 17 Aralık sadece ve sadece Şeb-i Arus'tur" dedi.

fotoğraf (3) fotoğraf(5)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.