1. HABERLER

  2. ETYEMEZ, Yozgat Arabaşı Günü Etkinliğine Katıldı

ETYEMEZ, Yozgat Arabaşı Günü Etkinliğine Katıldı

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ, Yozgat Arabaşı Günü Etkinliğine Katıldı ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ, Yozgat Arabaşı Günü Etkinliğine...

A+A-

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ, Yozgat Arabaşı Günü Etkinliğine Katıldı

 

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ, Yozgat Arabaşı Günü Etkinliğine Katıldı.

Yozgat Dernekler Konfederasyonu binasında gerçekleşen etkinlikte konuşan ETYEMEZ:

Bu tür etkinliklerle kültürümüzün ve değer yargılarımızın ileriki nesillere taşındığını, arabaşı sohbetinin Yozgatın kültürünü Ankara’da yaşattığını söyledı. Bu kültürün değer yargıları içinde ki en önemli olan yapının aile yapısı olduğu ve bunun için aile yapılarının cok güçlü olması gerektiğiniı belirtti. Avrupa Birliği ülkelerinde ekonomik krizden dolayı sarsıntılar yaşandığını vurgulayan ETYEMEZ Türkiyenin  bu krizi, aile kültürünün kuvvetli olması sayesinde herhangi bir çatışma yaşamadan atlattığını söyledi.Yapılması gerekenin her kezin kendi değerlerini daha ileri götürmesi gerektiğini ifade eden ETYEMEZ bu yemeğin  hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.

Etkinliğe Ak Parti Mamak ilçe Başkan Yrd Emin  PEKMEZCİ, Yozgat Dernekler Konfederasyon Başkanı Ahmet KOÇ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Musabeyli Köyü Dayanışma Yardımlaşma Eğitim Kültür Derneği Başkanı Yusuf TÜRKMEN ve Konfederasyona bağlı derneklerin üyeleri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.