1. HABERLER

  2. ŞAMPİYON KASIM TOPAK

ŞAMPİYON KASIM TOPAK

ŞAMPİYON KASIM TOPAK ORTAOKULUNA SPOR SALONU YAKIŞIR!Ortaokullar arası yıldız kızlar voleybol ilçe birinciliği müsabakaları bugün yapılan final...

A+A-

ŞAMPİYON KASIM TOPAK ORTAOKULUNA 

SPOR SALONU YAKIŞIR!

Ortaokullar arası yıldız kızlar voleybol ilçe birinciliği müsabakaları bugün yapılan final maçı ile sona erdi. Ferdi ve takım halinde ilçede, ilde ve Türkiye çapında çeşitli spor branşlarında birçok birincilikleri bulunan Ereğli’mizin güzide okullarından Kasım Topak Ortaokulu voleybolda da rakiplerine set dahi vermeden yenilgisiz olarak ilçe birincisi olmayı başardı. Başarılara doymayan okulumuzun “Yıldız Sultanlarını” aileleri ve öğretmenleri de izledi. Seyrine doyum olmayan final maçında şampiyonlar yine ‘’Salonumuz yok ama yüreğimiz var!’’ dercesine her maçında olduğu gibi rakibine büyük üstünlük sağladı.

Maçı izleyen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salih YÜCEL maç sonunda Yıldız Sultanları tebrik ederek, sportif yarışmalarda Ereğli’mizin gururu olan okulumuzun;  4 yıl önce temeli atılıp yarım kalan spor salonunun, artık bir an evvel yapılıp, yürekleriyle oynayan ve şampiyon olan bu çocuklara hediye edilmesi gerektiğini söyledi. Aynı zamanda bu salonu öğrencilerin, velilerin ve mahalle sakinlerinin de çok istediğini, bu konuyla ilgili büyüklerimizin daha duyarlı olup ilgilenmeleri gerektiğini vurguladı.

Ayrıca müsabakayı izleyerek öğrencilerine destek veren öğretmenlere, çocuklarıyla birlikte büyük heyecan yaşayan velilere, Okul Müdürü Yusuf YAMAN’a,  takımı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Özkan YAZICI’ya  ve emeği geçen herkese teşekkür eden YÜCEL, başarıların devamını diledi.

Bizler de Ereğli medyası olarak Kasım Topak Ortaokulunu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, daha büyük başarıları kendilerinden bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.