1. HABERLER

  2. Fasıl Gecesi Büyüledi

Fasıl Gecesi Büyüledi

24 Kasım Öğretmenler Günü Nedeni İle Ereğli Belediyesi Tarafından Organize Edilen Ve Kültür Bakanlığı Ankara Sanat Müziği Ve Halk Müziği Ekibinin...

A+A-

24 Kasım Öğretmenler Günü Nedeni İle Ereğli Belediyesi Tarafından Organize Edilen Ve Kültür Bakanlığı Ankara Sanat Müziği Ve Halk Müziği Ekibinin Renk Kattığı Fasıl Gecesi İzleyiciler Tarafından Büyük Beğeni İle Karşılandı.

Kültür Merkezinde Düzenlenen Programda Ankara Sanat Müziği Ve Halk Müziği Ekibi Sanatçıları Suat Kılıç Ve Sanem Gül Tarafından Verilen Solo Konser Büyük Alkış Alırken Solo Konserin Ardından Koro Eşliğinde Söylenen Şarkılar İzleyicileri Mest Etti. Zaman Zaman Şarkılara Eşlik Eden İzleyiciler Alkışlar Yanında Oynayarak Hoşça Vakit Geçirdiler.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Sanatçılara Çiçek Takdiminde Bulunarak Kendilerini Ereğli’de Ağırlamaktan Memnuniyet Duyduklarını Belirtti Ve Teşekkür Etti.

Fasıl Gecesine Katılan İzleyiciler Bu Tür Etkinliklerin Artması Temennisinde Bulunarak Ereğli Belediyesine Muhteşem Gece İçin Teşekkür Ettiler.

Kültür Merkezinde Düzenlenen Programa Ereğli Kaymakamı Şakir Erden Ve Eşleri, Garnizon Komutanı Âdem Tol Ve Eşleri, Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ve Eşleri, Belediye Başkan Yardımcıları Zuhal Savaş, Agâh Taşkın, Adem Erdal, Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı İlhan Yılmaz, İlçe Spor Müdürü Cumali Özince İle Vatandaşlar Katıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.