1. HABERLER

  2. Feci Kaza’da Hayatını Kaybeden Gürbüzoğlu Kardeşler Toprağa Verildi

Feci Kaza’da Hayatını Kaybeden Gürbüzoğlu Kardeşler Toprağa Verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi öldü,31 kişi yaralandı.Bu feci kazanın Ateşi Ereğli’ye düştü, Ölenlerden ...

A+A-

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi öldü,31 kişi yaralandı.Bu feci kazanın Ateşi Ereğli’ye düştü, Ölenlerden  üç  öğrencinin Ereğli’li olduğu ortaya çıkmıştı.

İsimlerinin Çiğdem Gürbüzoğlu, kardeşi Gamze Gürbüzoğlu ve  Tuğba Çanlı olduğu belirlenen öğrencilerin cenazeleri Kayseri ‘de bulunan çeşitli hastanelere kaldırılmıştı, Ölen öğrencilerden Çiğdem ve Gamze Gürbüzoğlu kardeşlerin cenazeleri bugün ulu caminde kılınan öğle namazının ardından Meydanbaşı mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Tuğba Çanlı’nın cenazesinin ne zaman kaldırılacağı ise henüz bilinmiyor. Öğrencilerin Ereğli’de bulunan baba evlerinde yas hakim olurken Gamze Gürbüzoğlu’nun halen Ereğli  Ticaret meslek lisesinde 11. Sınıfta öğrenim gördüğü ise edinilen bilgiler arasında olduğu öğrenildi.

Metro tv olarak Bu üzücü kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet diler, Yaralılara Acil şifalar dileriz, Gürbüzoğlu ve Çanlı Ailelerine ise başsağlığı dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.