1. HABERLER

  2. Oprukçu “Acımız Büyük “

Oprukçu “Acımız Büyük “

Kayseri’nin Hacılar İlçesinde meydana gelen kazanın bilançosu ağır ; 11 kişi hayatını kaybederken,31 kişi de yaralı olarak Kayseri’deki çeşitli...

A+A-

Kayseri’nin Hacılar İlçesinde meydana gelen kazanın bilançosu ağır ; 11 kişi hayatını kaybederken,31 kişi de yaralı olarak Kayseri’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı haberiyle  Ereğli’ye ateş düştü.Hayatını kaybedenlerden  3’ü Ereğlili .

Kazada yaşamını yitiren 11 kişi’den 3’ü ise Ereğli’li olup  ,Çiğdem Gürbüzoğlu,kardeşi Gamze Gürbüzoğlu ve Tuğba Çanlı olduğu bilgisi  Ereğli halkını üzüntüye boğdu.

Yayınladığı taziyede , “ Kayseri Erciyes dağından dönerken geçirdikleri elim bir kaza sonucu 11 kişinin hayatını kaybettiği haberi hepimizi derinden üzdü “ diyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,” Hayatını kaybeden öğrencilerden  3’ünün de Ereğlili olduğu bilgisine ulaşıldı,acımız büyük “ dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu , “Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ,ailelerine ,Niğde Üniversitesindeki  arkadaşlarına ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır ,kazadan yaralı olarak kurtulanlara  acil şifalar diliyorum “ diyerek şöyle devam etti ;” Kazada hayatını kaybedenler arasında ikisi kardeş olmak üzere Ereğlili 3 gencecik insanın yaşamını yitirmesi üzüntümüzü kat kat artırmıştır.Ereğli’de ikamet edip , yavrularının acı haberini alan Gürbüzoğlu ve Çanlı ailelerine Allah’tan sabır diliyorum.Hayatının baharında 11 insanı toprağa vermek hepimizi üzdü , başımız sağ olsun “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.