1. HABERLER

  2. FİLORİNALI DOKTORLARI ZİYARET ETTİ

FİLORİNALI DOKTORLARI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Köksal Filorinalı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile doktorları ziyaret etti.Cumhuriyet Halk Partisi...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Köksal Filorinalı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile doktorları ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısı ile Ereğli Devlet Hastanesi, Eski SSK hastanesi ve sağlık ocaklarını ziyaret ederek hastane çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı. Doktorlara ve hastane çalışanlarına karanfil dağıtan Köksal Filorinalı, hastanelerde ve sağlık ocaklarında bulunan vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerle ilgili olarak değerlendirmede bulunan Köksal Filorinalı, “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Meclis üyesi adaylarımızla birlikte hastanede ve sağlık ocaklarında çalışan doktor arkadaşlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik.. Onların Tıp Bayramını kutladık ve doktora şiddetin durmasını istediğimizi bildirdik. Bundan sonraki süreçte de, her zaman için sağlık çalışanlarımızın yanında olacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.