1. HABERLER

  2. FİLORİNALI SUBAŞI KAHVELERİNDE KONUŞTU

FİLORİNALI SUBAŞI KAHVELERİNDE KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Hal Civarı Subaşı Kahvelerinde düzenlediği mitingde Özgüven ve Oprukçu’ya...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Hal Civarı Subaşı Kahvelerinde düzenlediği mitingde Özgüven ve Oprukçu’ya yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Hal Civarında Subaşı kahvelerinde düzenlediği mitingde de Oprukçu ve Özkan Özgüven’e yüklenen Köksal Filorinalı, “Biz gecemizi gündüzümüze katıyoruz çalışıyoruz. Bunu yaparken de ne büyükşehirin ne de belediyenin gücüne güvenmiyoruz. Biz, Ereğli halkının samimiyetine ve yüreğine güvenerek yola çıktık. Ben iki aydır çocuğumun yüzünü görmedim. Sizlerin desteği ile seçildikten sonra da yine gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmasında, AK Parti adayı Özkan Özgüven’in, üçlü olalım güçlü olalım söylemini eleştiren Köksal Filorinalı, “Geçmiş dönemlerde de üçlüydünüz güçlüydünüz ama Ereğli’ye ne yaptınız. Şimdi çıkıp, tarım ve Hayvancılığı kalkındıracağım diyorsunuz. İlçe Tarım Müdürüyken kalkındıramadığınız Tarım ve Hayvancılığı belediye başkanı olunca mı kalkındıracaksınız.  Siz, seçimden sonra İlçe Tarım Müdürlüğü görevine devam edeceksiniz, biz de belediye başkanı olarak size gereken desteği vereceğiz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu’nun, Ereğli Belediye Başkanı’na karşı olan üslubunu da eleştiren Köksal Filorinalı, “Ereğli Belediye Başkanı, bize karşı söylemlerinde her ne kadar alnını karışlarım diyorsa da, Biz, bir milletvekilinin, bir kentin belediye başkanına namussuz demesini kabul etmiyoruz” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya da yüklenen Köksal Filorinalı, “5 yıl önce verdiği sözleri tutmayanlar bugün yeni vaatlerle karşımıza çıkıyorlar. Şimdi de diyor ki, cem edip sefa mı süreceksiniz diyor. Sayın Oprukçu, siz, cem’in ne demek olduğunu biliyor musunuz. Bilmiyorsanız, bu halk 30 Mart’ta size hatırlatacak Cem’in ne demek olduğunu” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.