1. HABERLER

  2. FİLORİNALI TED KOLEJİNDE

FİLORİNALI TED KOLEJİNDE

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, TED kolejinde öğrenci ve öğretmenlerle öğle yemeği yedi.Cumhuriyet Halk Partisi...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, TED kolejinde öğrenci ve öğretmenlerle öğle yemeği yedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlere Özel TED koleji ve Nisan Yağmurları İlköğretim Okulları ile devam etti.

Filorinalı ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, önce TED kolejine giderek burada öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldiler. TED koleji Müdürü Recep Ataç ve diğer öğretmenler tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Filorinalı ve arkadaşları, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte öğle yemeği yiyerek sohbet ettiler. Filorinalı, kendisinin de uzun süre TED yönetim Kurulunda görev aldığını ve Ereğli’ye önemli bir hizmet veren okulun varlığının kendileri için sevindirici olduğunu ifade etti. Ereğli’nin özellikle CHP döneminde yapılan Ereğli Lisesi ile birlikte önemli bir eğitim sıçraması yaptığını ve eğitim alanında Türkiye çapında önemli başarılara imza atıldığını belirtti.

TED kolejinde öğrencilerle birlikte yemek yiyen Köksal Filorinalı, buradan da Özel Nisan Yağmurları İlköğretim Okulu’na geçti ve öğretmen  ve öğrencilerle sohbet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.