1. HABERLER

  2. “EREĞLİ’YE YAKIŞAN KÖKSAL BAŞKAN”

“EREĞLİ’YE YAKIŞAN KÖKSAL BAŞKAN”

Cumhuriyet halk partisi Ereğli bELEdiye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Mimar Sinan mahallesinde düzenlediği ev toplantısı, açık hava mitingine dönüştü....

A+A-

Cumhuriyet halk partisi Ereğli bELEdiye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Mimar Sinan mahallesinde düzenlediği ev toplantısı, açık hava mitingine dönüştü. Köksal Filorinalı’yı karşılayan coşkulu kalabalık, “Ereğli’ye yakışan Köksal Başkan” sloganları attı.

Seçim çalışmaları kapsamında Mimar Sinan Mahallesine giden Köksal Filorinalı ve belediye meclis üyesi adaylarını mahalle halkı bağrına bastı. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Köksal Filorinalı, “Göreve gelince, adı yeni, kendisi eski olan mahallemizin adını Yenimahalle olarak değiştireceğiz ve mahallemize yakışan ve halkımızın temel ihtiyacı olan projeleri hızla hayata geçireceğiz. Yenimahalle halkının Çin’den kopyalanan hayali projelere değil, altyapı, kanalizasyon, doğalgaz, planlı kentleşme, sağlık ve işsizlik problemlerine çözüm getireceğiz” diye konuştu.

Yenimahalle’nin acil ihtiyacın Kent müzesi olmadığını da vurgulayan Köksal Filorinalı, AKP adayı Özkan Özgüven’i de “Partinizin en güçlü olduğu dönemlerde Ereğli’ye ne yaptınız da şimdi dağılma sürecinde ne yapacaksınız. Ereğli Belediye Başkanlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü değildir. Ereğli’ye tarım ve hayvancılık alanında da ihtiyacı olan hizmetleri, biz yapacağız, siz de ilçe tarım müdürü olarak görevinize devam edeceksiniz” dedi.

Özellikle kadınların ve gençlerin büyük katılım gösterdiği mitingde konuşmasının ardından halkla bir araya gelen Filorinalı’ya büyük ilgi gösterildi. Filorinalı, burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ereğli mitingi sonrası Konya’ya dönerken Yenimahalle’den geçtiğini ve mahallenin perişan haline çok üzüldüğünü belirterek, “Genel Başkanımız bana, belediye başkanı seçilince ilk olarak bu mahalleye hizmet getirmemi söyledi. Biz de bunu bir görev olarak kabul ediyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.