1. HABERLER

  2. Oprukçu Toki’de Görsel Şölenle Karşılandı

Oprukçu Toki’de Görsel Şölenle Karşılandı

Toros Mahallesi eski Toki bölgesini ziyaret eden Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’ya burada eski Toki sakinlerince muhteşem...

A+A-

Toros Mahallesi eski Toki bölgesini ziyaret eden Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’ya burada eski Toki sakinlerince muhteşem bir karşılama düzenlendi.

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy ,Belediye Meclis üyesi adayları,İl genel meclis üyesi Nevzat Bayram ve parti yöneticileri ile birlikte eski Toki ‘yi ziyaret ederek yoğun kalabalığa hitap eden Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Oprukçu,hizmetlerle dolu bir Belediye Başkanlığının nasıl yapılabildiğini göstermek için kendisine ve yol arkadaşlarına fırsat tanıyan Ereğli halkına teşekkür etti.

Oprukçu;” Şehrimize gelen herkesi Şehr-i Emini sıfatımla nezaketle karşıladım ve karşılamaya da devam edeceğim” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu çiçeklerle karşılamanın ardından ise  Başbakan’ın Erzurum’dan ‘ MHP’li bir Belediye Başkanı Kılıçdaroğlu’nu çiçeklerle karşıladı ‘diyerek birilerine mesaj gönderildiğini ve o mesajın gereğinin de yerine getirilerek Operasyon üstüne operasyon yapıldığını kaydetti.

Oprukçu eski Toki bölgesinde konuşmasına şöyle devam etti;” Vekil, ‘ Oprukçu verdiğin sözleri biz sana yaptırtmadık ‘ demiyor.’ Projelerini ve 500 konutluk kooperatif evraklarını operasyonlarla elinden aldık’ deme yürekliliğini gösteremiyor.Sonra çıkıp söz namustur,sen sözünü tutmadın diyerek bana namussuz diyor” dedi.

Akp’nin Başkan adayının Ereğli’nin Belediye Başkanı olarak 5 yıl şehrin sorunlarını çözüme kavuşturan hizmetler sunan Oprukçu’ya  yönelik hakaret içeren ifadeleriyle ilgili ise Başkan Oprukçu şöyle konuştu;”Akp’nin adayı muhtarın birine gönderdiğimiz Belediye Meclis kararını almış eline sallayarak bir yerlerine taksın bunu diyor.Belediye Başkanı olmak suretiyle o meclise başkanlık yapmak isteyen bir adam Başkanlık yapacağı meclisin kararını Hüseyin  Oprukçu’nun bir yerlerine takmaya tevessül ediyor.Ereğli Belediyesi Meclisini bu kadar aşağılıyor,bu kadar hafife alıyor ve bu kadar da hakir görüyor.İşte seni o meclise hiç kusura bakma oturtturmazlar.Ereğli halkını temsil eden Belediye Meclisine saygı duymayı önce öğreneceksin.Oturmayı arzu ettiğin makama mutlaka saygı duyacaksın,saygı duymuyorsan Ereğlili seni o makama oturtmaz” dedi.

Chp’nin Başkan adayının ise ‘ Kutucuyla kumcuya oy vermeyin ‘ şeklindeki ifadesini ise Oprukçu şöyle değerlendirdi;”Hukukçu bir adam kutu ile kumun arasındaki farkı kavrayamayacak bir insan olamaz.Kum hemşehrimi çamurdan kurtarır,kutu ise hırsızlık ve yolsuzluk parasıdır” dedi.

Toki konutlarının alt yapısını,yolunu,sosyal tesislerini Belediye yapacak, Toki ise konutları maliyetinin 2 katına satacak ve fiyat da sabit değil,memur maaş artışına endeksli.Ereğli Belediyesi olarak biz ise kooperatif marifetiyle 110 m2’lik daireleri 54 Bin liraya sabit fiyatla yapıp hemşehrilerimize teslim edecektik.Müracaatları almaya başlamıştık ki, konut yapmak Toki’nin işi dediler ve operasyonlarla alınan ihale zarfları hala savcılıkta” dedi.

Ereğli’ye sunulan muhteşem hizmetlerden biri olan,bataklıktan şehrin nefes alabileceği sosyal donatı alanına dönüştürülen Oğuz Ata Sosyal Tesisleriyle ilgili Oprukçu;”Önceki seçimde Akp’ye oy vermiş bir olan Ereğlili pek çok vatandaşımız ‘ Oprukçu Allah senden razı olsun,şehrin merkezini bataklıktan kurtardın.Seçimde seninleyiz dediler ‘ yine Chp’ye önceki seçimde oy verip de Oğuz Ata Sosyal Tesisleri gören hemşehrilerimiz Oprukçu bu hizmetinle şehir nefes aldı ‘ diyorlar “ şeklindeki memnuniyetler ile hizmetlerin farklı partilere oy verenlerin de  beğenisini aldığını kaydetti.

Oprukçu;” Kardeşimin hastanenin müteahhidinden alacağı olsaydı,o alacağı tahsil edebilmek bakımından hastanenin inşaatını durdurup,hastanenin inşaatını 1 yıl geciktirmezdim “ dedi.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.