1. HABERLER

  2. FİLORİNALI YAZLIK KÖYÜNDE

FİLORİNALI YAZLIK KÖYÜNDE

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Yazlık Köyü halkını ziyaret etti. Yazlık Köyü...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Yazlık Köyü halkını ziyaret etti. Yazlık Köyü ziyaretinde konuşan Filorinalı, “CHP Ereğli’de iktidara gelecek. Ereğli gelişen bir kent olacak” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Yazlık Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yazlık Köyü ziyaretinde konuşma yapan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, konuşmasında, 5 yıl önce Ereğli’ye verilen sözlerin tutulmadığını, bunun üstüne de yeni söz ve vaatlerin eklendiğini belirtti. Mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun 5 yıl önce verdiği vaatlerin hiçbirini yerine getirmediğini söyledi ve şunları kaydetti: “Mevcut Belediye Başkanımız, 5 yıl önce 5 bin kişiyi iş alacaktı, 5 bin kişiye burs verecekti, her hafta Çanakkale’ye otobüs kaldıracaktı vs. vs. Peki bunların hangisini gerçekleştirdi? Şimdi yeniden halkın karşısına çıkıp oy isterken, vatandaşlar da o vaatlerin ne olduğunu, neden yerine getirilmediğini sorgulayacak tabii. Verdikleri vaatlerden sadece yöresel ürün satış yerlerini yaptılar orada da ne otobüs duruyor ne de yoldan geçen bir araç duruyor. Biz, yönetime geldiğimizde, Ereğli’de işsizliğin çözülmesi noktasında belediyeye ait bir dinlenme tesisi yaparak, bu tesiste vardiyalı olarak en az 300 kişinin istihdamını sağlayacağız” dedi.

“Bütün adaylar seçim çalışmaları bütçelerini ve bu bütçelerin kaynaklarını açıklamak zorundalar” diyen Filorinalı, “Ereğli’de sağlık alanında yaşanan sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Belediye yönetimine gelmemiz durumunda Ereğli Belediyesine ait bir hastane ile Ereğli’de sağlık sorununu çözeceğiz. Köylerimizin yolları kilitli taşlarla döşenecek. Köylerimizde, içerisinde interneti olan kütüphanesi olan sosyal etkinliklerin yapılabileceği salonlar yapacağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.