1. HABERLER

  2. “AYDINLIK GÖREN İNSANLAR YÖNETSİN EREĞLİ’Yİ”

“AYDINLIK GÖREN İNSANLAR YÖNETSİN EREĞLİ’Yİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, CHP Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı ve yönetim kurulu, Ereğli Hayvan Pazarını...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, CHP Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı ve yönetim kurulu, Ereğli Hayvan Pazarını ziyaret ederek, burada vatandaşların sıkıntılarını dinlediler.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filrorinalı, Hayvan Pazarında vatandaşların sıkıntıların dinledi. Köylerden ve Ereğli merkezden hayvanlarını pazarlamak için Hayvan Pazarına gelen vatandaşları ziyaret vatandaşlarla tek tek konuşan Köksal Filorinalı, vatandaşların, hayvan pazarının üzerinin kapatılması gerektiği yönündeki görüşlerine de olumlu yanıt verdi ve “Belediye Başkanı olmam halinde hayvan pazarının düzenlemesi yapılacak. Daha modern, Ereğli’ye daha yakışan bir hayvan pazarını birlikte yapacağız. Hayvan Pazarının üzerini kapacağız ve kış şartlarında vatandaşlarımızın mağdur olmalarını önleyeceğiz” dedi.

Vatandaşlar da Ereğli’nin sosyal belediyeciliği özlediğini kaydettiler ve “Ereğli’yi, aydınlık gören, aydınlık bakan insanlar yönetsin istiyoruz artık. İleriyi gören insanlar, Ereğli halkını düşüne insanları istiyoruz. Dört gözle sizleri bekliyoruz” dediler.

Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı’nın Ereğli ile ilgili projelerini de dinleyen vatandaşlar, hayvan pazarında kapıların çalındığından da şikâyet ettiler ve “Hayvan pazarının bölmelerindeki kapıları çalınıyor. Ereğli Belediyesi, imar bürosuna onlarca gereksiz işçi alacağına, hayvan pazarına iki tane bekçi tutsalardı da biz buralarda mağdur olmasaydık” diye tepki gösterdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.