1. HABERLER

  2. Hayvan Sahiplerinden Yürek Burkan İddia !...

Hayvan Sahiplerinden Yürek Burkan İddia !...

Komşu ilçemiz Ayrancı'da  jandarma ekiplerinin  kontrolleri sırasında  evraklarının eksikliği nedeni ile  durdurulan , kamyonette bulunan...

A+A-

Komşu ilçemiz Ayrancı'da  jandarma ekiplerinin  kontrolleri sırasında  evraklarının eksikliği nedeni ile  durdurulan , kamyonette bulunan çok sayıda  keçi ve  onların yavruları olan oğlakların durumu haberimizin konusu oldu.

Ayrancı  İlçe Tarım ve Gıda Müdürlüğünce ele geçirilen  oğlak ve keçilerin sevk raporu ve küpeleri olmaması dolayısı ile el konulan hayvanların bütün günü arabada aç susuz geçirmesi ayrıca gebe olan keçilerin ise bu süre içinde  arabada doğum yapması ve doğan oğlakların ve daha bir, iki,üç günlük olan oğlakların  kesilerek imha edilmesi iddası ile Televizyonumuzun haber merkezini arayan hayvan sahipleri Şaban Erol ve Mahmut Bozok'un yaptığı açıklamaya göre    Ereğli de bulunan kesimhaneye getirilen oğlakların  kesimhane yetkililerinin  kesimi gerçekleştirmemeleri sonucu  yeni doğan oğlaklar  dün geceyi  kesilmeden attlatılar  fakat bundan sonraki süre içerisinde ne olacağının ise  yetkililere bağlı olduğunu dile getirdiler. Kesilmeyi bekleyen yeni doğmuş oğlakların durumu ise yürek burktu.

ve ''Akıllara onların suçu doğmak mı sorusunu getirdi''

 Ayrancı Kaymakamlığı ve  Ayrancı İlçe Tarım Müdürlüğü  tarafından alınan  karar sonucu hayvan sahipleri Şaban Erol ve  Mahmut Bozok'un  yapmış olduğu açıklama ve iddia’lar ise gerçekten pes dedirti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.