1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. FIRINLARA DENETİM
FIRINLARA DENETİM

FIRINLARA DENETİM

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü görevlileri, Ereğli genelindeki fırınlara denetim yaptı.

A+A-

Ereğli Belediyesi Zabıtası ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen denetimlerde ilçemizin çeşitli yerlerindeki fırınlar ziyaret edilerek, çalışma ortamları incelendi.

Denetlemelerde hijyen, ruhsat ve işletmelerin fiziki şartlarıyla ilgili incelemeler yapıldı. Eksikleri tespit edilen fırınlara uyarı tutanağı düzenlendi. Denetimlerde satış tezgahının tertip düzeninden imalathanelerin boya ve badanasına, temizlik koşullarından personelin hijyen hassasiyeti konularına dikkat edilirken; bone, eldiven ve iş elbisesi olmayanlara gerekli uyarılar yapıldı. Düzenlemelerin yerine getirilmesi için bazı fırınlara da süre verilirdi.  

Halk sağlığı konusunda çok hassas olduklarını ve sık sık gıda sektörünü bu tür denetlemelerle kontrol ettiklerini hatırlatan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, özellikle ekmek üretiminde temizliğin ve gramaj hususunun ön planda tutulması gerektiğini ifade etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.