1. HABERLER

  2. Gençler “Haydi Yapalım” Diyerek Çevreye Dikkat Çekti

Gençler “Haydi Yapalım” Diyerek Çevreye Dikkat Çekti

Dünyada 110 ülkede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Haydi Yapalım” isimli çevre temizlik projesinin Konya ayağı Büyükşehir Belediyesi Gençlik...

A+A-

Dünyada 110 ülkede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Haydi Yapalım” isimli çevre temizlik projesinin Konya ayağı Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin katılımıyla yapıldı. Yüzlerce genç hep birlikte katı atık toplayarak çevre sorunlarına dikkat çekti.

Tüm dünyada çevre sorunlarına dikkat çekmek için 9 milyon kişinin katılarak gerçekleştirdiği “Haydi Yapalım” projesi Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin katılımıyla Konya’da da gerçekleştirildi.

Dünyada “Haydi Yapalım Konya” isimli çevre temizlik projesi kapsamında Zafer Meydanı’nda buluşan gençler Kültürpark’a kadar yürüyerek katı atık topladı. Yüzlerce gencin bir araya gelerek gerçekleştirdiği etkinliğe vatandaşlar ve esnaflar da ilgi gösterdi.

Etkinliğin sonunda Kültürpark’ta gerçekleştirilen Doğa İçin Çal konseri öncesi konuşan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Emin Şahin, dünyanın 110 ülkesinde eş zamanlı yapılan projenin amacının insanların atıkları yerlere atmaması ve çevre konusuna dikkat çekmek olduğunu söyledi. Şahin, projeye katılan gönüllülere ve Doğa İçin Çal grubuna teşekkür etti.

Program sonunda gerçekleştirilen Doğa İçin Çal konseri de gençlerden yoğun ilgi gördü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.