1. HABERLER

  2. Gökçeyazı Köyünde Yağmur duasına çıkıldı

Gökçeyazı Köyünde Yağmur duasına çıkıldı

Ereğli belediye başkanı Özkan özgüven Gökçeyazı (tont) mahallesi tarafından Tont Kalesinde düzenlenen yağmur duasına katıldı.Tont kalesinde Seyyit...

A+A-

Ereğli belediye başkanı Özkan özgüven Gökçeyazı (tont) mahallesi tarafından Tont Kalesinde düzenlenen yağmur duasına katıldı.

Tont kalesinde Seyyit Baddal Gazi nin torunlarına ait mezarların olduğuna inanılan alanda düzenlenen yağmur duasına katılan Başkan Özgüven öğle namazını burada vatandaşlar ile birlikte kıldı. Ulu cami eski Vaizlerinden Haydar hoca nın duası sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Özgüven yapılan dua nın Hak katında kabul olması dileğinde bulunarak “Cenab-ı Hak’ın bu duaların, bu çocuklarımızın ve bütün canlıların yüzü suyu hürmetine rahmetiyle bizleri buluşturmasını niyaz ediyoruz. Kurak bir dönem yaşıyoruz, geçim kaynağı tarım olan çiftçimiz açısından bu durum çok önemli, maalesef yaşanan don olayından sonra meyvelerde büyük zarara uğrayan çiftçimiz bir de kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya ancak inanıyoruz ki yapılan bu dualar yerine ulaşacaktır Allah hepinizin duasını kabul etsin dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.