1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven Acılı Aileyi Ziyaret etti.

Başkan Özgüven Acılı Aileyi Ziyaret etti.

Yaklaşık 40 gün önce Konya Karapınar yolunun 23. Km sinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yaşar Cengiz’in kanser hastası olan eşi Sultan...

A+A-

Yaklaşık 40 gün önce Konya Karapınar yolunun 23. Km sinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yaşar Cengiz’in kanser hastası olan eşi Sultan Cengiz de hayatını kaybetti.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Dün Cengiz ailesinin yetim ve öksüz kalan çocukları Pınar,Arda ve Gülcan’ı ziyarete gitti.En büyükleri 12 en küçükleri 3 yaşında olan Namık kemal mahallesi Selvi sokak ta oturan Cengiz ailesinin  durumu karşısında Başkan Özgüven “Her şey hak’tan gelir hayatlarını kaybeden Sultan ve Yaşar Cengiz için taktiri ilahi demekten başka elimizden bir şey gelmez ancak bundan sonra Cengiz ailesinin bu üç yavrusu bizim çocuklarımızdır onlara belki öz annelerinin yada babalarının şefkatini veremeyiz ama her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda elimizden ne geliyor ise sonuna kadar yapmaya hazırız  bu yavrularımızın durumu bizi derinden üzmüştür Pınar,Arda ve Gülcan artık bizim çocuklarımız dır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.