1. HABERLER

  2. ”POLİS OLSAM “PROJESİ TAMAMLANDI.

”POLİS OLSAM “PROJESİ TAMAMLANDI.

Kasım Topak Ortaokulu anasınıfı öğrencileri okul içinde yürüttükleri ‘Polis Olsam’ projesi kapsamında 10 Nisanda İlçe Emniyet Müdürlüğünü...

A+A-

Kasım Topak Ortaokulu anasınıfı öğrencileri okul içinde yürüttükleri ‘Polis Olsam’ projesi kapsamında 10 Nisanda İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

 

Anasınıfı öğretmenleri Dilek DUMAN,Yeliz ŞİMŞEKLİ,Emel HOTAMIŞ ve okul müdürü Yusuf YAMAN’ın katılımıyla proje kapsamında 10 nisanda  Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

 

Polisler adına Emniyet Müdürü Yücel KAYA’ya çiçek verildi. Ayrıca öğrenciler tarafından yapılan Türkiye Haritası ve polis logosu hediye edildi.

 

Emniyet Müdürü Yücel KAYA öğrencilerin yürüttükleri proje kapsamında bu anlamlı günde yapılan ziyaretin kendisini duygulandırdığını belirterek yaptığı konuşmada “devletin emrinde milletin hizmetinde olan polis teşkilatı sadece yetişmiş personeli ve modern araç gereçleri ile değil aziz milletimizin desteğiyle onunla birlikte insan odaklı güvenlik hizmetlerini yürütmeye çalıştıklarını söyledi. Bu sayede teşkilatımız vatandaşla arasında gönül köprüsü kurmuş ve vatandaşa kalbini açmıştır dedi.

 

Projenin son ayağında İlçe Emniyet Müdürlüğündeki polislerin Kasım Topak Ortaokulu anasınıfı öğrencilerini polis arabaları ile gezdirerek birlikte okul bahçesinde proje anısına fotoğraf çektirdiler. Okul Müdürü Yusuf YAMAN kapanış konuşmasında  gece gündüz demeden bireylerin güvenliğini sağlamak için çabalayan polisleri bu anlamlı haftada böyle güzel bir proje gerçekleştirdikleri için öğretmenlere teşekkür etti.

 

Bizde …… Ailesi olarak böyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdikleri için Kasım Topak Ortaokuluna teşekkür ederiz.

 

face 4 face 3 face 2 face 1 face face1 face2

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.