1. HABERLER

  2. GRUP TOPLANTISINDA KONYA VE EREĞLİ YE TEŞEKKÜR ETTİ

GRUP TOPLANTISINDA KONYA VE EREĞLİ YE TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti Grup toplantısındaki konuşmasına Konya ziyaretini değerlendirerek başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçimde verilen güçlü destek için...

A+A-

Ak Parti Grup toplantısındaki konuşmasına Konya ziyaretini değerlendirerek başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçimde verilen güçlü destek için Konya’ya bir kez daha teşekkür etti.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısına hafta sonu Konya’ya gerçekleştirdiği ziyareti değerlendirerek başladı. Konya’da Anadolu Medya Grup (ANMEG) hizmet binası ile birçok yeni yatırımın açılışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Erdoğan, 30 Mart seçimlerinde Konya’nın Ak Parti’ye en güçlü desteği veren il olduğunu belirtti. Ak Parti’nin kazandığı 18 büyükşehir belediyesi içinde en fazla oy oranına Konya’da ulaşıldığını hatırlatan Erdoğan “Bir önceki yerel seçimde 31 ilçeden 20 tanesi Ak Parti’yi tercih etmişti. 30 Mart seçimlerinde ise 31 ilçenin 26′sında Ak Parti’nin adayları kazandı.

Bu muhteşem sonuçtan dolayı Konyalılara bir kez daha teşekkür ediyor, onların itimatlarını sarsmadan, emanetlerini taşıyacağımızı söylemek istiyorum” dedi.

Daha önce MHP’nin elinde olan Ereğli ilçesinde de kıran kırana bir mücadeleninin ardından 30 Mart’ta Ak Parti’nin kazandığını ifade eden Erdoğan, Konya’nın ardından Ereğli ilçesinde de onbinlerce vatandaşın katılımıyla bir miting yaptıklarını kaydetti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.